Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jakou kosmetiku můžete darovat pod stromeček?

25. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoce se mílovými kroky blíží a s tím i spojený stres z vybírání a nakupování vánočních dárků. Jestliže se chcete letos vyhnout kosmetickým balíčkům, které seženete v supermarketech na každém kroku, v tomto článku najdete pár tipů, jak letošní dárky řešit. 

Levandule potěší každého

Chcete-li obdarovanému dodat klid, prostor pro relaxaci a uvolnění. Vyberte levandulový balíček RYOR za 187 Kč. V balíčku najdete sprchový gel a tělové mléko s obsahem pravé francouzské silice z Provence.

Autor: RYOR

Řešení pro citlivky

Majitelé citlivých typů pleti potěší kosmetický balíček Ryamar za 318 Kč, který obsahuje přípravky s amarantovým olejem. Amarantový olej je zdrojem esenciálních mastných kyselin a vysoce ceněného fytoskvalenu. Citlivé a zároveň sušší pokožce zajistí regeneraci.  

Autor: RYOR

Vyšší úroveň péče

Balíček Mořské řasy (271 Kč) potěší ty, kteří očekávají vyšší úroveň péče o pleť, a to zejména v oblasti hydratace a zpevnění. Obsahuje dva přípravky s vysokým obsahem aktivních látek, a to Aktivní krém proti vráskám a Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami.

Autor: RYOR

Marocké zlato aneb arganový olej

Arganový olej je jedním z nejvzácnějších a nejdražších olejů na světě. Obsažený denní a noční krém zajistí intenzivní péči pro normální a smíšenou pleť. Výsledkem budou redukované vrásky a hydratovaná pleť. Balíček Arganový olej seženete TADY za 369 Kč.

Autor: RYOR

Naprosto luxusní péče
Tato dárková kazeta je naprostou třešničkou na dortu. Výrobky do ní si můžete nakombinovat zcela podle svého uvážení. Vybírat můžete z luxusních řad Luxury Care s nadstandardním množstvím aktivních látek, řady s kaviárem Caviar Care a řady s Arganovým oleje a zlatem. Cena luxusního balení  se pohybuje kolem 1000 Kč

 

Autor: RYOR

Větší výběr najdete na www.eshop.ryor.cz