Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kolekce prádla LISCA zachycuje něžný dotek podzimu

23. listopadu 2016 | 12:00
Prezentace klienta |

Příroda se odhaluje a z přenádherných korun stromů již shodila svou barvami hýřící pokrývku. Studený větřík si ještě pohrává s posledním spadaným listím a vytváří hravou atmosféru. Všichni – malí i velcí, zástupci mužného i něžnějšího pohlaví - si rádi hrají, a spokojenost, kterou jim hra přináší, je zrcadlem všeobjímajícího štěstí.

Podzim nás nadchne sofistikovanou výšivkou a průsvitnými detaily. Je obarven smyslností, která se skrývá v každé ženě. V prádle Lisca a Cheek by Lisca se odrážejí ženskost, elegance a pohodlí – můžete jej nosit v pracovních dnech, uvolněných odpoledních či při speciálních večerních akcích. Pro lepší pocit a větší sebevědomí by měla každá žena občas sáhnout po svůdném spodním prádle. Dopřejte si model, kterým váš šatník zatím nedisponuje, a zažijte adrenalin, který vám poskytnou pečlivě zvolená podprsenka, kalhotky nebo svůdný pásek. Vyberte si z exkluzivního prádla Lisca Selection, které ve své rafinovanosti spojuje troufalost a romantiku a přitom nenechá nikoho chladným.

Autor: Lisca

Obchodní značka Lisca ze Slovinska v listopadu otevřela novou prodejnu v obchodním centru Flora v Praze! Zveme vás do prodejny Lisca, která vás okouzlí nejnovější módní kolekcí spodního prádla a oblečení na spaní podzim-zima 2017, které se vyznačuje elegancí a pohodlím pro každodenní hýčkání.

Autor: Lisca

Zdůrazněte své ženské křivky – prádlo Lisca nebo Cheek by Lisca vám svým něžným pohlazením po těle rozjasní i ten nejsychravější podzimní den. Navštivte naše stránky www.lisca.cz.