Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Móda (ne)jen pro těhotné. Kousky, které unosíte i po porodu

18. listopadu 2016 | 10:55
Prezentace klienta |

Ať už období těhotenství vnímáte jakkoliv, jedno je jasné. Není třeba se úplně vzdávat toho, co ráda nosíte. Berte těhotenskou módu jako výzvu, zachovejte si svůj styl a vyberte si kousky, které unosíte i bez bříška. A navíc, i pohodlná móda pro těhotné může být trendy. Stačí vědět, které kousky vybrat a kde je nakoupit. 

První trimestr – schovejte bříško, zachovejte styl

Na začátku těhotenství vlastně není potřeba nic moc měnit. Nevzdávejte se svého stylu, stačí jen zvolit pohodlnější kousky jako legíny, volnější halenky a trika. Je jen na Vás, jestli budete vás požehnaný stav dávat více na odiv. „A nezapomínejte na barvy. Obzvláště v zimním období máme tendenci halit se do černé a šedé, proto se výraznějším printům rozhodně nevyhýbejte,“ radí stylistka Alžběta Pěkná ze ZOOTu.

Stylové oblečení pro 1. trimestr
Autor: zoot.cz

Druhý trimestr – oversize modely pro všechny postavy

Začínáte se pomalu zakulacovat? Ani to ale ještě není důvod k výrazné změně šatníku či nákupu těhotenských kousků. Doba přeje oversize modelům, vzdušným tunikám či cullotes, které jsou pro Vás nyní ideální volbou, ale nosit je můžete i po porodu.

Móda pro 2. trimestr
Autor: zoot.cz

Třetí trimestr – čas na těhotenské kousky

V poslední fázi těhotenství si dopřejte něco nového a oživte svůj šatník. Dbejte zejména na kvalitní materiály a volte specializované značky, které mají co nabídnout. Značky Mama.licious a Dorothy Perkins Maternity vás udrží během třetího semestru v naprostém pohodlí a přitom zachovají váš vybraný styl. „Zejména na poslední trimestr nenakupujte oblečení dlouho s předstihem. Vaše tělo se den ode dne mění a nikdy nevíte, co Vám padne. Proto nakupujte online. Ušetříte si běhání po obchodech a ještě ten samý den můžete mít nové kousky doma,“ doplňuje Alžběta Pěkná ze ZOOTu.

Stylové kousky pro 3. trimestr
Autor: zoot.cz

Nakupujte módu online a ušetřete čas běháním po obchodech. ZOOT doručuje na kteroukoliv Výdejnu radosti v České republice ještě ten samý den. Takže ráno objednáte a večer jdete v novém. A díky výběru z více než 250 značek máte jistotu, že ve stejných šatech rozhodně nikoho nepotkáte. Doprava zdarma a 90 dní na vrácení jsou samozřejmostí.

www.zoot.cz