Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Správně padnoucí prádlo je základ – pořiďte si to vaše!

15. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Každý den si s ranním oblékáním volíme také spodní prádlo. Nepříjemné švy na kalhotkách, otlačeniny od podprsenky, podrážděná pokožka, bolavá záda a pocit nepohodlí. To vše může být důsledkem špatného rozhodnutí. Kde hledat padnoucí podprsenku a kalhotky, pokud naše rozměry nejsou zrovna 90-60-90?

První nešťastnou volbou je nekvalitní látka. Levný materiál možná nezatíží naši peněženku, ale citlivá pokožka, v jejíž dlouhotrvající mladistvý a zdravý vzhled doufá každá z nás, v zajetí špatného materiálu svou krásu nezachová. Kůže potřebuje hlavně dýchat, je největším tělesným orgánem, a proto je prodyšnost látky, ze které je spodní prádlo ušito, faktorem číslo jedna. Pružnost a efekt kůže, to jsou hlavní přednosti kvalitního prádla. Z velkého množství spodního prádla různých střihů, není snadné nalézt to pravé pro naši postavu.

Autor: Timo

Bez podprsenky ani na krok

Podprsenku nosíme každý den. Většinu našeho života ji máme na sobě. Až na výjimky je pro ženu nerozlučným kouskem oblečení. Bez ní nejdeme na nákup, do práce, nebo na schůzku s přáteli. Špatná volba podprsenky, zvlášť potřebujeme – li větší velikost košíčků, způsobuje velmi často problémy se zády. Postupně si tak, den po dni, samy zaděláváme na nepříjemné stáří.

Autor: TIMO, šperk - Swarovski

Prohlédněte si rafinované podprsenky Dreambra a BeautyBra, které česká značka Timo nabízí až do velikosti košíčků K! Každá z nás má tedy možnost najít prádlo, které našemu tělu dokonale sedí. Pokud si s výběrem podprsenky nejste jisté, během Bra-fittingu, které nabízí český výrobce prádla Timo, se naučíte, jak vybrat vhodnou podprsenku a cítit se pohodlně za každé situace.

Pohodlí je základ a přichází ruku v ruce s luxusem, v podobě důmyslně navrženého prádla. Pokud si potrpíme na milé detaily, určitě nás zaujme podprsenka LovelyBra, která je zdobená decentní krajkou. Svým střihem vytváří krásný dekolt.

Košilka jako doplněk podprsenky a kalhotek vykouzlí elegantní i hravý dojem. Pro ženu je perfektním dárkem.

Autor: Timo

Jedním z opravdových mistrovských děl, jsou kalhotky, které jsou díky bezešvému zpracování jemné a lehoučké. Proto nezpůsobují žádné pocity otlačení, ani nejsou vidět pod oblečením! Tyhle kalhotky jsou malým tajemstvím mezi značkou Timo a ženou.

Pojďme si prádlem, které nám padne, které se nám líbí, které je příjemné na dotek a pěkné na pohled, udělat radost! S blížícími Vánoci si nadělte dárek, který vás bude hýčkat.

Široký sortiment a další inspiraci k nákupu najdeme zde:  https://www.timo.cz/cs/203-damske-spodni-pradlo