Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Co darovat pod stromeček? Vyřešte VÁNOCE s Ryorem!

9. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Stres se sháněním vánočních dárků tento rok podstupovat nemusíte. Česká kosmetika Ryor vám nabízí velký výběr dárkových kazet s širokým portfoliem výrobků. Každá řada výrobků Ryor má jako bonus pro zákazníky svoji dárkovou kazetu. Ušetříme Vám tedy čas s vymýšlením vhodných dárků.

Pro milovníky levandule

Má-li někdo z vašich blízkých levanduli rád, můžeme doporučit hned dvě dárkové kazety. Dárková kazeta Levandule – Péče o tělo a Dárková kazeta Levandule - Péče o pleť. V celé řadě je využita levandulová silice pěstovaná v tradiční oblasti na jihovýchodě Francie v Provence. Levandule je výborná pro relaxaci, uvolnění a celkové zklidnění při každodenním stresu, nejen toho předvánočního.

Autor: Ryor

Arganový olej pro nadstandardní péči

Arganová řada RYOR nabízí dvě dárkové kazety. Dárková kazeta Arganový olej I potěší každého, kdo má rád lehčí typy krémů.

Dárková kazeta Arganový olej II naopak obsahuje výživnější krémy, a je tedy vhodná pro sušší typy pleti. Arganový olej je jedním z nejdražších a nejvzácnějších na světě. Lisuje se z plodů stromu Argánie trnité. Arganový olej obsahuje dvojnásobné množství antioxidačních látek než běžně používaný olivový olej. Má vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, vitaminu E,  skvalenu a dalších kosmeticky i výživově významných látek, které chrání pokožku před poškozením. 

Autor: Ryor

Pro pány

A nezapomínáme ani na pánskou část. Pánům vřele doporučujeme Dárkové balení Pivní kosmetiky, které obsahuje Pivní sprchový gel a Pivní krém s kyselinou hyaluronovou. Řada nabízí přípravky s obsahem chmelového extraktu a další aktivní látky. Navíc je doplněna velmi elegantní vůní, která jim bude zpříjemňovat celý den. Další možností může být Set pro muže s klidnícím Balzámem po holení a Bylinným šamponem.

Autor: Ryor

A když už prostě nevíte co...

Tak jasným řešením je dárková kazeta Základní péče o pleť, se kterou chybu prostě neuděláte. Kazeta obsahuje oblíbenou Dvoufázovou odličovací emulzi, hydratační krém i lehký výživný krém s mandlovým olejem. Oba výrobky jsou vhodné pro široké spektrum slečen i dam.

 

Všechen sortiment naleznete na http://www.ryor.cz/cz/produkty/.