Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Užijte si Týden Blesku pro ženy a nakupujte se slevami až 35 %!

Užijte si Týden Blesku pro ženy plný slev a nákupů
10. listopadu 2016 | 09:52

Blesk pro ženy pro vás přichystal báječný týden plný slev. Můžete tak pořídit vánoční dárky z pohodlí domova až o 35 procent levněji. Ušetříte nejenom své peněžence, ale i nervům. Obchodní centra totiž začínají být narvaná k prasknutí.

Je čas nakoupit vánoční dárky. Někteří z nás si to užívají a těší se na to už od léta, jiní to s hrůzou v očích oddalují až na poslední chvíli. Ať už patříte mezi nadšence, nebo spíše ty otrávené, máme pro vás skvělou slevovou akci. Díky Týdnu Blesku pro ženy můžete nakoupit vánoční dárky nebo si jen tak udělat radost z pohodlí a tepla domova. Akce začíná 14.11. a končí 20.11. 2016.

Připravily jsme pro vás až 35% slevy do více než 30 e-shopů, ve kterých nakoupíte módu, kosmetiku, elektroniku, ale třeba i hračky. Slevové kupony najdete v Blesku pro ženy číslo 46, který vyjde v pondělí 14. listopadu a také na webu Bleskprozeny.cz. Pak už si jen stačí vybrat zboží, zadat slevový kód a je to!

Mezi slevovými kupony najdete například 25% slevu na výrobky značky Rowenta na euronics.cz i v kamenných prodejnách, 15% slevu na podprsenky z obchodů Timo nebo třeba 15% slevu do nejoblíbenějšího internetového obchodu s módou Zoot.cz. Přejeme příjemné a úspěšné nákupy!

Kupóny najdete ZDE.