Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nakoupit vánoční dárky bez stresu a shonu? Jde to!

8. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Čas tahanic a vánočního shonu se blíží mílovými kroky. Vyhněte se dlouhým frontám a hektickému pobíhání po obchodních centrech. Nakupte letos všechny vánoční dárky z pohodlí domova, rychle a hlavně v klidu. Připravili jsme pro vás výběr toho nejlepšího, co Vánoce 2016 ve světě parfémů a kosmetiky přinášejí. Věřte, že ten klid před svátky vám žádné peníze nevynahradí.

Tipy na voňavé dárky pro každého

Nákup vánočních dárků již nemusí být noční můrou. Voňavým dárkem ještě nikdy nikdo nic nepokazil. Obdarujte letos své blízké unikátními vůněmi, které vykouzlí úsměv na tváři. Netroufnete si jako dárek koupit méně známou vůni? Sáhněte po osvědčené klasice v podobě parfémových bestsellerů. V této kategorii naleznete parfémy, které si oblíbili tisíce spokojených zákazníků. Nemusíte se ani v nejmenším obávat neúspěchu.

Autor: El nino parfum

Proč ale jednou nepřekvapit něčím opravdu neokoukaným? Parfémové novinky roku 2016 jsou neobvyklé, luxusní a víc než jen zajímavé. Největším hitem letošních Vánoc bude originální botička v podání dámské květinově-orientální vůně Carolina Herrera Good Girl – dokonalý prožitek z vůně plné překvapivých gurmánských tónů kakaa, mandlí a kávy umocňuje vydatná dávka toho nejkvalitnějšího jasmínu.

Autor: El nino parfum

Očekávaná novinka Calvin Klein Deep Euphoria v sobě spojuje čerstvé tóny listů mandarinek a pepře, netradiční slanost cascalone a romantickou květinovou vůni růže a pivoňky. Ani značka Paco Rabanne nezůstala letos na podzim pozadu a představila novou kolekci Prive, která upoutá pozornost všech milovníků sladších vůní. Obsahuje medově sladkou dámskou vůni Lady Million Prive a pánskou orientálně laděnou vůni 1 Million Prive. I další světové značky představují novinky mezi parfémy – omrkněte nabídku v tradiční online parfumérii Elnino.cz.

Autor: El nino parfum

Vhodným vánočním dárkem bude i stylová dárková kazeta. Vyberte ideálně tu, která obsahuje oblíbenou vůni či kosmetiku. V tomto případě si nemusíte lámat hlavu ani s balením dárku – dárková kazeta sama o sobě poslouží jako půvabný dárek.

Autor: El nino parfum