Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Galerie Harfa slaví šest let a rozdává narozeninové slevy

7. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Ve dnech 11.–13. listopadu 2016 slaví Galerie Harfa své 6. narozeniny a v rámci oslav chystá pro své návštěvníky spoustu dárků. Od pátku do neděle se mohou zákazníci těšit z mnoha slev a výhodných nákupů v jednotlivých prodejnách obchodního centra. Dále na ně čekají beauty dny v parfumerii SEPHORA či pobavení v rámci doprovodného programu v podobě módní přehlídky a bojové show OKTAGON.

Galerie Harfa si u příležitosti oslav 6. výročí pro své návštěvníky připravila řadu narozeninových překvapení. Již tradičně jsou to atraktivní slevy, ze kterých se mohou v daných dnech radovat v jednotlivých obchodech Galerie Harfa. Zákazníci se mohou těšit například na slevy a další výhody v obchodech s oblečením, obuví, šperky či v drogériích. Na své si přijdou i milovníci nakupování elektroniky, domácích potřeb a potravin. Mezi slevovými kupony naleznou také poukázky do kina, kaváren či restaurací a mnoha dalších obchodů. Kupony jsou k dostání na Info stánku.

Autor: Galerie Harfa

V rámci narozenin si speciální beauty dny pro ženy připravila také parfumerie SEPHORA. Všechny příchozí zájemkyně zdarma nalíčí, představí novinky v produktové nabídce a potěší zajímavými akcemi a dárky k nákupu. Pátek 11. listopadu si od 10:00 do 18:00 můžete užít se značkou MAKE UP FOR EVER, v sobotu 12. listopadu ve stejném čase vás blíže seznámí se značkou BENEFIT a v neděli 13. listopadu od 12:00 do 17:00 si vyzkoušíte produkty značky BAREMINERALS. Po celou dobu akce můžete exkluzivně vyzkoušet službu SEPHORA + PANTONE® COLOR PROFILE pro volbu správného odstínu make-upu.

Další narozeninovou doprovodnou akcí je módní přehlídka. Proběhne v sobotu 12. listopadu od 13:00 do 16:30 a návštěvníci v jejím průběhu uvidí finalistky a vítězky SUPERMISS, MISS MOTORSPORT, MISS TOURISM CZECH a MISS PRAHA, dále se zúčastní i vítězka světové soutěže Miss Supertalent World 2016. Přehlídkou bude provázet známý moderátor Rey Koranteng.

Milovníci bojových sportů zase ocení OKTAGON výzvu konanou rovněž 12. listopadu po módní přehlídce od 17 hodin. V rámci akce bude divákům představena samotná show a jednotliví bojovníci. Zároveň proběhne veřejný trénink, rozhovory s aktéry a následná autogramiáda.

Galerie Harfa je místo pohodlných nákupů, zábavy a lákavých zákaznických služeb, proto zde svůj volný čas můžete trávit i mimo dny narozeninových oslav. Každý čtvrtek můžete zdarma využít služeb vizážistky Zuzany Petrákové či každé úterý profesionální rady stylistky Olgy Oliwye Soukupové. Maminky mohou zase přihlásit své ratolesti na čtvrteční taneční kurzy pod vedením tanečníka Marka Dědika. Pro nadšence zimních sportů se na střeše obchodního centra, jak počasí dovolí, otevře veřejné bruslení. Již tradičně se můžete těšit na ledovou plochu o rozloze 20 x 30 metrů, která si v minulých letech získala obrovskou oblibu mezi dětmi i dospělými.

Autor: Galerie Harfa

Pokud by vás zajímalo více informací, klikněte na www.galerieharfa.cz