Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sej Roška exkluzivně! Odhalila nové trendy v obočácích a má super dietu!

Video se připravuje ...
Exkluzivně! Sej Roška doporučuje zaručenou dietu: 30 kg dole za 14 dní
VIDEO: Adam Balažovič
13. října 2016 | 06:00

Sej Rošku čeká první firemní večírek v nové práci. Samozřejmě že chce zapůsobit na kolegy, a proto ladila outfit podle podzimních trendů se svou kámošenkou Božkou. Holky sáhly po kůži a ta se doporučuje jen extraštíhlým ženám, takže Sej Roška hned prozradila zaručenou dietu.

Také máte v šatníku pár kousků, které by vám slušely ještě o chlup víc, kdybyste měla nějaké to kilo dole? Sej Roška přišla na skvělou a hlavně osvědčenou dietu. Jmenuje se paleo a zapomeňte na všechno, co jste o ní doposud četly nebo zaslechly, protože Sej Roška ji trochu modifikovala, aby byla ještě účinnější.

Video se připravuje ...
Exkluzivně! Sej Roška doporučuje zaručenou dietu: 30 kg dole za 14 dní • VIDEO: Adam Balažovič

Pokud u vás není hubnutí aktuální téma, měly byste se aspoň nechat poučit o aktuálních trendech v obočácích. Na trh právě vstupuje horká novinka, a to šablony na tvarování obočí. Sej Roška je samozřejmě už má s předstihem a hlavně ví přesně, jak s nimi zacházet.

Video se připravuje ...
Exkluzivně! Sej Roška radí, jak na perfektní obočáky • VIDEO: Adam Balažovič

Podívejte se na další videa vaší oblíbené blogerky. Sledujte ZDE.

Podívejte se na další videa vaší oblíbené blogerky. Zde najdete, jak si nalíčit dokonalé obočí ve tvaru trojúhelníku nebo jak se stát královnou noci. Sledujte ZDE.

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy/420250/exkluzivne-sej-roska-se-vyfikla-na-seznameni-s-tchyni.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copyPodívejte se na další videa vaší oblíbené blogerky. Sledujte ZDE.
Autor: red