Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Exkluzivně! Sej Roška se vyfikla na seznámení s tchyní!

26. září 2016 | 06:00

Nejvtipnější ženu českého YouTube Sej Rošku čeká významná událost, setkání s tchyní. Jak se s tím popasovala a co si vzala na sebe, se podívejte v našem videu.

Jedná se o velkou událost v životě každé ženy: první seznámení s maminkou vyvoleného. Každá řešíme, co na sebe, abychom nevypadaly jako z nedělní školy ani jako flundra z Perlovky. S líčením si naše známá Sej Roška umí poradit na výbornou, ale se stylingem jí tentokrát pomohla její kámošenka. Ta jí půjčila dokonce i ty nejlepší trendy kousky ze svého šatníku.

Ale co by to bylo za video se Sej Roškou, kdyby neproběhl klasický make-up tutoriál. Proto Sej Roška opět předvedla, v čem je nejlepší, a svou kámošenku nalíčila na takový běžný pracovní den.

Video se připravuje ...
Sej Roška se vyfikla na seznámení s tchýní • VIDEO: Adam Balažovič

Podívejte se na další videa vaší oblíbené blogerky. Zde najdete, jak si nalíčit dokonalé obočí ve tvaru trojúhelníku nebo jak se stát královnou noci. Sledujte ZDE.

Podívejte se na další videa vaší oblíbené bloggerky. Zde najdete, jak si nalíčit dokonalé obočí ve tvaru trojúhelníku nebo jak se stát královnou noci. Sledujte ZDE.

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy/418855/je-to-drina-udrzet-se-v-kondici-sve-o-tom-vi-i-sej-roska.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy
Autor: red