Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Gabriela Soukalová - Koukalová miluje běh, nedělá kompromisy a zůstává vždy stylová. Co doporučuje?

15. srpna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Sport není jen o tom nejlepším výkonu. Pro většinu lidí je zároveň o zábavě, pohodě i stylu. To platí zejména o stále populárnějším běhání, které se během posledních pár let stalo součástí moderního životního stylu. Nejinak je to i u biatlonistky Gabriely Soukalové - Koukalové, pro kterou je klasické běhání příjemným doplňkem k jejímu náročnému biatlonovému tréninku.

Gabriela je krásná žena, která má ráda styl a daří se jí vypadat dobře i po doběhnutí velkých závodů. Nedělá kompromisy a vždy z ní sálá pozitivní energie.

Jaké jsou její běžecké tipy pro čtenářky Blesku pro ženy?   

1)  Běhejte pravidelně a s radostí, klidně i s kamarádkou, uvidíte, jak se váš výkon bude postupně zvyšovat a jak vás běh pozitivně nabije.

2)  Běhejte stylově – pořiďte si atraktivní a funkční běžecké oblečení, ve kterém se budete cítit dobře a které vás zároveň bude vás i motivovat.

3)  Běhejte s hudbou – s energickým setem se vám poběží lépe

4)  Nejdůležitější jsou běžecké boty – musí vám padnout a zároveň vracet energii. Mým tipem a jednoznačným favoritem jsou Adidas Pure BOOST X.

 „Jsou opravdu úžasně pohodlné. Když běžím, tak vůbec nezaznamenám, že je mám na sobě. Jsou lehké, nikde netlačí, prostě ideál,“ pochvaluje si Gabriela, která oceňuje i barevnost nové kolekce. „Skvěle mi ladí k mému červenému laku na nehty“, dodává s úsměvem Gábina.

Autor: Adidas

Jde o první běžecké boty, které se soustředí přímo na ženy a jejich specifický tvar nohy. Šetří energii díky osvědčené technologii BOOST™, která spojuje perfektní odpružení a pohodlí a pomáhá tak k lepším výkonům. Navíc je k dokonalosti dotažena konstrukce boty, která respektuje ženské chodidlo. PureBOOST X mají přizpůsobivou klenbu, která je tvořena novinkou „floating arch“. Ta vypadá jako mezera mezi podrážkou a svrškem boty a při nazutí obepne nohu, zpevní ji po celé její délce a vytvoří tak pro každou ženu boty šité na míru. V neposlední řadě PureBOOST X i velmi dobře vypadají. Značka adidas si dala záležet, aby boty naplnily potřebu dnešních žen a kromě prvotřídního stylu i nohy opticky zeštíhlují a zmenšují.

Autor: Adidas

Adidas PureBOOST X jsou k dispozici na adidas.cz a také v kamenných obchodech za cenu 3.199,-.