Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Business styl, který si zamilujete!

16. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Každá žena touží vypadat perfektně. Jak se obléknout do práce a na jaké doplňky se zaměřit, aby byl náš business outfit zkrátka dokonalý? Objevte s námi například úžasné kabelky Lylee, které zaujmou na první pohled. Nejen svým chováním, ale také oblečením ukazujete, kým jste a čeho chcete dosáhnout. 

Praktické, nebo elegantní? Zvolte obojí!

Pracujete v kanceláři a hledáte inspiraci, jak se oblékat? Jakmile se vysloví móda do kanceláře, napadne vás pravděpodobně klasický kostým. To ovšem není zdaleka jediné řešení, navíc i kostým může být zajímavý. Důležité je skloubit dva základní požadavky, tedy eleganci a komfort.

Připravili jsme si pro vás několik zajímavých trendů a kombinací, jak business styl pojmout svěže a uvolněně. Důležité je zůstat sama sebou. A to je naším hlavním cílem. Je nejvyšší čas naučit se odpoutat od strohých kostýmků a dát svému okolí jasně najevo, že vy se v módě vyznáte a business je váš styl.

Autor: Vivantis

Ženská rafinovanost v pracovním procesu

Také nejčastěji nosíte tmavé kostýmky s bílou halenkou? Dbáte na správnou délku sukně, jen decentní výstřih a snažíte se to nepřehánět s doplňky? A není to škoda? Zkuste změnu! Kostýmek vyměňte za pohodlné a stejně elegantní šaty a vůbec nemusí být černé. Naopak vsaďte na příjemné a svěží barvy, například světle červenou, lososovou či modrou. Skvělého efektu dosáhnete, když k šatům zvolíte jako ozdobu pásek ve tvaru mašle. Pokud obléknete šaty, nezapomínejte také na sako, ideálně v neutrální barvě.

Autor: Vivantis

A místo klasických lodiček na vysokém podpatku, ze kterých vás stále bolí nohy, vsaďte na střevíčky bez podpatku s plnou špičkou se zavazováním kolem kotníku. Budete vypadat jako dáma a navíc se budete cítit stále svá. Sledujte například nabídku značky Guess, která přináší velmi zajímavé business modely včetně obuvi a doplňků. Celý outfit oživíte výraznými hodinkami, třeba od značky DKNY. A jako sladká tečka na závěr – příjemný parfém, který vydrží.

Bez kabelky se neobejdete

Bez kabelky se neobejde žádná žena. A jedna samozřejmě nestačí. Pořiďte si business kabelku, která bude nejen stylová, ale také praktická. Jako skvělý tip přinášíme kabelky Lylee. Jsou mimořádně elegantní, jednoduché a přesto je nikdo nepřehlédne. Business kabelky Lylee vám zajistí dostatek prostoru pro všechny nezbytnosti, které potřebujete mít neustále při sobě. Kabelky Lylee do ruky nebo přes rameno podtrhnou vaši ženskost a doladí každý outfit. Jsou propracované do nejmenšího detailu včetně ozdobného loga s nápisem LYL.

Autor: Vivantis

Jak má taková business kabelka vlastně vypadat? Ideálně do ruky, dostatečně prostorná s přihrádkami na drobnosti. Co se barev týče, důraz je kladen na jednoduchost. Žádné potisky a výrazné motivy. Ideálně v bílém, krémovém, černém či červeném odstínu.

Na detailech záleží

Abyste byla do práce 100 % připravena, nezapomeňte na vhodný účes a také líčení. Opět platí, že méně je někdy více. Vlasy můžete mít stažené nebo rozpuštěné, ale vždy upravené. Jako pomyslná třešnička na dortu působí červená rtěnka, kterou můžete sladit s lakem na nehty a kabelkou. A v létě samozřejmě nezapomeňte na krásné sluneční brýle.

Šperky k business stylu patří, jen vybírejte decentní modely, které k sobě zároveň ladí. Velmi oblíbené jsou titanové šperky, které jsou lehké a vkusné.