Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bioderma rozdává 5000 Hydrabio lahví zdarma!

8. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Získejte pro sebe jednu i Vy a zjistěte, jak se dá vypracovat od aerobiku, k osobní trenérce až po soutěžící v Bikiny fitness!

Na zajímavé otázky odpoví Eva Havelková, osobní i online trenérka, závodnice v kategorii Bikiny fitness, vyznavačka zdravého životního stylu a v neposlední řadě i podnikatelka.

Co Vás vedlo k tomu začít profesionálně cvičit a soutěžit?

Rodiče mě jako malou dávali spíše na umělecké kroužky, když jsem ale v patnácti začala chodit na hodiny aerobiku, zjistila jsem, že sport mě baví daleko víc. Právě díky sportovnímu aerobiku jsem poprvé ochutnala i atmosféru fitness centra a posléze si i udělala kurz a začala trénovat. Nejdříve rodinu a známé, poté i běžné klienty. Nyní mám přes deset let praxe a chtěla jsem se posunout opět dál, proto závody v Bikiny fitness.

Autor: Bioderma

Jakých soutěží jste se zúčastnila a jak jste se v nich umístila?

Hned na první soutěži na jaře 2014 jsem se stala Vicemistryní Čech, v téže sezóně jsem skončila třetí na BFC Cupu a odcestovala i na Mistrovství Evropy, kde jsem ve velké konkurenci skončila v semifinále. O rok později jsem vyhrála Mistrovství Čech a poté získala titul Vicemistryně České republiky. Nyní se připravuji na podzimní sezónu, v září pojedu do Barcelony na velkou mezinárodní soutěž Arnold Clasic a na začátku října mě čeká pražské EVLS. K tomu se ještě rýsují jedny závody v Rusku, sezóna bude tedy náročná, jak fyzicky tak finančně.

Je těžké umístit se na předních místech, co přesně soutěž obnáší?

Každým rokem se kvalita závodnic zvyšuje a co stačilo před dvěma lety na medaili je letos průměr. Je proto potřeba neustále na sobě pracovat, mít čtyři až šest těžkých silových tréninků týdně, do toho zařazovat v závislosti na fázi přípravy také kardio a vše to podložit kvalitním jídlem, sportovními doplňky a odpočinkem.

Na soutěži se u závodnic hodnotí svalový rozvoj a symetrie, důraz je kladen na jemně vyrýsované kulaté svaly, stehna, zadeček, úzký pas a naopak široká ramena a záda do tvaru V. Hodně důležitá je také celková prezentace závodnice, pózování, chůze, plavky, barva pokožky, make up, účes… vše musí být perfektní!

BIODERMA Hydrabio Crѐme
Autor: Bioderma

Co pro Vás znamená zdravý životní styl?

Zdravý životní styl je pro mě kombinací pohybu, vyvážené stravy a vnitřní vyrovnanosti. Musí zde být harmonie mezi tělem a duchem, protože vše vychází z vaší mysli. Když je člověk v pohodě psychicky, dokáže překonávat nejrůznější překážky a neúnavně si jít za svým cílem. K psychické pohodě mi kromě pohybu a stravy pomáhá i dostatečný pitný režim a odpočinek.

Staráte se o svoje tělo, jak pečujete o svou pleť?

I se zdravým životním stylem roky nezastavíte a proto snad jako každá žena používám krémy na hydrataci pokožky, konkrétně od značky Bioderma, které věřím a mám ji mnohonásobně odzkoušenou. V závěru přípravy na závody, kdy je dieta opravdu hodně striktní a tělo i pleť vyčerpané, sáhnu i do zelené řady, která mě nedokonalostí pleti zaručeně zbaví.

BIODERMA Hydrabio Gel-Crѐme
Autor: Bioderma

Mohou Vás maše čtenářky někde sledovat pro získání inspirace, případně motivace?

Všechny čtenářky i čtenáře bych ráda pozvala na můj Instagram fitnessevisek a také fan page na Facebooku Fitnessmiláčci, kde pravidelně přidávám zajímavé rady a typy nejen ze cvičení, ale třeba i stravy a podobně. Máte rádi pohyb a zdravý životní styl?

Dodržujete pitný režim a chcete mít svou dávku hydratace stále u sebe? Bioderma rozdává 5000 lahví na vodu. Vyfoťte účtenku od nákupu kteréhokoliv Hydrabio produktu z lékárny, nahrajte ji na web a sportovní láhev na vodu, v hodnotě 250Kč, je zdarma. Posíláme každému! Chcete navíc získat Bioderma produkty? Stačí nahrát vaši fotku, jak dodržujete pitný režim. Více informací ZDE.