Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak zjemnit vrásky a zároveň neztratit tvář?

7. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Hon za mladistvým vzhledem začal už dávno. Nejen ženy, ale i muži často sahají po invazivních estetických zákrocích, které se zdají „slabším“ povahám poněkud drastické. Ať už se jedná o vpichování botulotoxinu do oblasti mimických vrásek nebo lifting, jde o finančně náročné zásahy a mnohdy ne zcela bezbolestné… Říká se od nepaměti, že pro krásu se musí trpět. Ruku na srdce – pravidelné cvičení, zdravou stravu, dostatečný pitný režim a život bez cigaret a stresu nenahradí ani ten nejlepší krém na světě, ani zákroky na plastické chirurgii. Přesto ale kvalitní péče může do velké míry ovlivnit, jak naše pleť vypadá.

Vrásky jsou naprosto přirozená věc, mnohdy nám ukazují, že bychom měli více spát, dělat si méně starostí a dopřát si pár dní volna. Když ale na své tváři spatříme více hlubokých vrásek, začínáme panikařit. Ony jsou často vepsány do našich genů nejen díky dědičnosti, ale také díky životnímu stylu, který od rodičů přebíráme. Ženy by se měly podívat na své maminky a zhodnotit, kde se jim nejvíce tvoří vrásky a zamyslet se nad tím, jak se o sebe starat lépe.

Není třeba si dělat starosti s každou novou vráskou, kterou objevíme na čele - jde hlavně o náš pocit spokojenosti. Naše tvář je také naší vizitkou, a proto bychom o ni měli dbát, co nám síly stačí.

Autor: Frais Monde

V italských laboratořích Frais Monde si dali za cíl, že vytvoří kosmetickou řadu, která nahradí některé invazivní estetické zákroky. Výzkumníci proto zkombinovali termální sirnou vodu z pramene Repole s účinky maltodextrinu. Tato bohatá směs minerálů stimuluje regenerační schopnosti pokožky, dodává jí dostatek hydratace a výživy a má liftingový efekt. Pět exkluzivních setů obsahuje péči pro specifické příčiny a projevy stárnutí pleti. O velmi suchou a nejednotnou pleť se postará Cohesion, zralou a vrásčitou pleť zregeneruje set Longevity, unavenou pleť bez jasu rozzáří set Oxygenation, povadlou pleť s povolenými konturami vyhladí set Remodelling a vystresovanou pleť bez jasu uvolní a zregeneruje set Renewal.

Účinnost denního krému a séra je postavená nejen na léčebných schopnostech termální sirné vody a maltodextrinu – každý set obsahuje také vzácné výtažky z rostlin – ať už se jedná o extrakt ze sezamu, z žitných semínek, z listů myrty, ze semen rohovníku, květů lychořeřišnice, ovsa, kvasnic, lupiny bílé, výtažky z listů broskvoně nebo vojtěšky – ingredience je pro maximální účinnost vždy zvolena dle potřeb pleti.

Autor: Frais Monde

Protivrásková péče 5puntozero je vhodná pro pleť od 30 let. Je velmi koncentrovaná a díky lehké textuře a inovativnímu složení proniká až do hlubokých vrstev pokožky. Potěšující je také fakt, že přípravky neobsahují PEG a parabeny. Frais Monde netestuje na zvířatech - stejně jako všechny značky, které své výrobky produkují v Evropě.

Všech 5 setů s anti-aging účinkem pořídíte na e-shopu výhradního distributora italské kosmetiky Frais Monde www.parfemy-elnino.cz.

Více o protivráskové péči 5puntozero najdete na www.fraismonde.cz.