Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Přijměte letos v létě bohémský půvab za vlastní

2. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Připravte se na nezapomenutelné léto pomocí sady nepostradatelných festivalových šperků, které budou natolik rozmanité, že se budou hodit k jakémukoli stylu hudby či outfitu. Ať se třpytíte na slunci, prozáříte déšť a zůstanete okouzlující, i když bude bláto, se šperky plnými trojrozměrných efektů a detailů v zenově stříbrném odstínu a vodních tónech budete prostě trendy.

 

Nová přepychová a okázalá kolekce ručně dohotovených šperků PANDORA vypráví bohatý orientální příběh. V exotických květech jsou novým způsobem ztvárněny tradiční vzory a potisky, zatímco designy inspirované oceánem vytvářejí letně hravý vzhled, který kombinuje cool rysy.

Vytvořte si jedinečnou kombinaci trendů pro tuto sezónu použitím sluncem prozářených ikon exotické dovolené.

Autor: Pandora

Minimalistické, ale velice ženské zpodobnění ikonického lotosového květu v sobě kombinuje odkazy na trendové exotické květiny a tradiční asijské vzory. Grafický visací přívěsek Orientální květ ze sterlingového stříbra je kombinací přímých linií, půvabně abstraktních okvětních lístků a charakteristické designové DNA značky PANDORA. Třpytivý efekt průsvitného, ručně nanášeného karmínově rudého laku zkombinovaného s průzračnými kubickými zirkoniemi budí dojem, jako by byl lotos zkropen tropickým lijákem.

Autor: Pandora

Nechte se v létě uchvátit luxusními šperky a inspirujte se na pandora.net.