Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ladíte formu do plavek? Máme pro vás 5 rad, jak zatočit s celulitidou!

4. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Celulitida vlastně není ničím jiným než nerovnováhou v ukládání tuků a jejich následném odbourávání. Máme pro vás ale dobrou zprávu. Celulitidy se jde zbavit. Recept je jednoduchý. Vyžaduje ale vytrvalost a disciplínu. Když ho budete dodržovat, budete celulitidu postupně redukovat a dost možná se jí dokážete zbavit zcela.

Cvičte

Zdravý pohyb je nezbytnou součástí nejen boje proti celulitidě, ale aktivního a zdravého životního stylu vůbec. Jako nejúčinnější cvičení na odbourávání tuků se z kardia doporučuje tzv. HIIT. Pokud mu nefandíte, doporučujeme klasický silový trénink.

Jestli už cvičíte a žijete aktivně, řekněte nám o tom a zapojte se do soutěže #mujduvod o 5 balíčků produktů pro sportovce.

Dermatologické testy prokázaly účinnost přípravku: po 28 dnech používání došlo k vyhlazení a zpevnění pokožky o 21 %.
Autor: Weleda

Masírujte se

Masáže výrazně zvyšují vaše šance na úspěch v boji proti celulitidě. Březový olej na celulitidu je vynikajícím pomocníkem pro zpevnění a vyhlazení pokožky. Dermatologické testy prokázaly účinnost přípravku: po 28 dnech používání došlo k vyhlazení a zpevnění pokožky o 21 %.

Masáž pomáhá v boji proti celulitidě.
Autor: Weleda

Ideální je olej zkombinovat s Březovým sprchovým peelingem, který pokožku vyhladí a zjemní. Březová péče o tělo od Weledy se díky svému složení hodí jak pro prevenci, tak pro zlepšení stavu celulitidy. Navíc ji nyní pořídíte v cenově zvýhodněném setu pouze za 499 Kč i s dárkem v podobě masážního kartáče a praktické kosmetické taštičky.

Jezte zdravě

Jíst zdravě neznamená hladovět, znamená to dát tělu dostatek kvalitní potravy (samozřejmě v přiměřeném množství), ze které může získat potřebné živiny. Omezte polotovary, bílou mouku, jednoduché cukry. Přidejte zeleninu, ovoce, kvalitní tuky a bílkoviny.

Pijte dostatek vody

Vyhněte se slazeným nápojům, omezeně pijte také zelený či černý čaj. Aby bylo vaše hubnutí efektivní, doporučujeme pít dostatek vody (přibližně 30 – 40 ml na 1 kg váhy u zdravých jedinců). Pokud vám voda nechutná, zkuste si ji ochutit citrónem nebo do ní přidat čerstvé ovoce či třeba mátu. Pít můžete také bylinkové čaje.

Březové produkty Weleda aktivují látkovou přeměnu v pokožce a hospodaření s tělními tekutinami.
Autor: Weleda

Dopřejte si dostatek spánku

Pro hubnutí a tvarování postavy je velmi důležitý také kvalitní a dostatečně dlouhý spánek. Délka spánku je individuální, ale obecně se dá říci, že by neměla příliš často klesat pod 7 hodin denně.