Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

I vlasy mají svoje „vrásky“

10. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Postupem času se náš věk neodráží jen v kvalitě pleti a celkově pokožky. S přibývajícím věkem ztrácí i vlasy svou sílu a zdraví. „Když si učešu ohon nebo drdol, už to není jako dřív, je čím dál těžší vytvořit nějaký účes.“ Jako byste slyšela mluvit samu sebe. Jak navrátit vlasům jejich dřívější vitalitu a zbavit vlasovou pokožku nepříjemného pnutí? To tajemství jsme odhalili za vás.

Týká se to i vás

Překlene se třicítka a na své kštici začnete pozorovat různé změny. Často si říkáte, že vaše vlasy nejsou tak kvalitní jako dřív, jsou tenké, je náročné je upravit, navíc vás pne vlasová pokožka. Vaše fazóna už jednoduše není co za mlada. Procesu stárnutí se totiž nevyhnou ani vlasy a vlasová pokožka. Po 35. roce se vlasy ztenčují, jsou křehčí, postrádají vitalitu a vlasová pokožka je sušší a ztrácí pocit komfortu.

Neztrácejte hlavu, pomoc je nablízku! Oslabeným vlasům pomůže kvalitní péče, jakou nabízí specialista v péči o vlasy, francouzská dermokosmetická značka Klorane. Nová generace vlasových přípravků je jedinečná díky esenciálnímu výtažku z oliv, které zralým vlasům navrátí jejich mládí, hustotu a ztenčené vlasy zesílí.

Oliva Koroneiki
Autor: Pierre Fabre

Jaké je tajemství jejich účinku?

Nová řada přípravků vlasové péče Klorane obsahuje esenciální výtažek z vzácné odrůdy oliv zvaných Koroneiki. Ta roste na řeckém poloostrově Peloponés v oblasti Figalia. V roce 2007 tuto oblast zasáhly rozsáhlé požáry a velká část tamních olivovníků shořela. Tato událost zasáhla místní pěstitele a znamenala pro ně ekonomickou i sociální katastrofu. Postižené oblasti se rozhodl pomoci Institut Klorane, firemní nadace na ochranu a valorizaci rostlinného dědictví. Aby co nejvíce oživil poškozená místa, vysázel ve Figalii 10 000 olivovníků, které o sedm let později zplodily své první olivy.

Autor: Pierre Fabre

Laboratoře Klorane se rozhodly prozkoumat tuto odrůdu oliv Koroneiki a objevily dosud neprobádaný zdroj, jejich vodu. Vodu, která vzniká při procesu lisování v den sklizně po oddělení pevné a tekuté části a odloučení olivového oleje.

Vodu, která má silné antioxidační vlastnosti, tedy silnou zbraň v boji proti stárnutí vlasů. Je schopná aktivovat buněčný metabolismus a zvětšit průměr vlasu. Navíc obsahuje polysacharidy vyživující vlasy a vlasovou pokožku a důležité minerály a vitaminy.

Autor: Pierre Fabre

Znovunabytá síla a zdraví

Z tohoto pokladu se zrodila nová řada přípravků s esenciálním výtažkem z oliv, která vlasům dodá to, o co s věkem přišly. Šampon zvětšuje průměr vlasu, navrací hustotu a vitalitu a vyživuje vlasovou pokožku. Chrání vlasy před vnějšími škodlivými vlivy, hydratuje je a dodává jim lesk. Koncentrát bez oplachování obsahuje esenciální výtažek z oliv v 6x vyšší koncentraci. Zvyšuje mikrocirkulaci ve vlasové pokožce, vrací vlasům sílu a chrání je od kořínků ke konečkům.

Autor: Pierre Fabre

Vlasové přípravky Klorane jsou k dostání exkluzivně v lékárnách.