Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Buďte krásná, hýčkejte se... Vy si to prostě zasloužíte!

29. února 2016 | 09:00
Prezentace klienta |

Každá žena může být krásná. Přichází jaro, slunce, teplo, budeme odkládat své svršky a více odhalovat svá těla. A co by lépe mohlo ozdobit náš dekolt, než nádherný šperk. Hýčkejte se a dopřejte si trošku luxusu, vy si to zasloužíte.

Více luxusu Vám právě teď přináší úžasná kolekce Naši motýli ze zlata, diamantů a drahých kamenů od úspěšné a žádané šperkařky Jitky Kudláčkové Mlynarčík. K oslavám 25. výročí se rozhodl klenotnický dům JK Jitka Kudláčková svým klientům poskytnou do konce března cenové zvýhodnění ve výši 15%. Využijte to a staňte se klienty i vy!

Tento ručně vyráběný zlatý přívěsek s diamanty a safíry z kolekce JK Naši Motýli je tou nejlepší volbou. Budete nádherná, originální a ještě pomůžete dobré věci. Koupí zlatého motýla z kolekce Naši Motýli přispějete na podporu života motýlů v české krajině.

Motýli patří k nejkrásnějším, poetickým a křehkým tvorům. Ještě před sto lety jich mezi námi lítalo 161 druhů, dnes je to o devatenáct méně.

Tvar motýlů navrhli čeští zlatníci spolu s designérkou Jitkou Kudláčkovou Mlynarčík a jsou zcela výjimeční. Barevní díky různým odstínům zlata, s rozličnými přírodními pravými kameny a perletí.

Stejně tak je vysoká kvalita provedení. Každý, kdo je na vašem krku uvidí, rozpozná symbol, kvalitu a pozitivní poselství směřované na záchranu motýlů. Spojte krásu a pomoc s lehkostí bytí.

Naše další tipy:

Zlatý přívěsek JK Naši Motýli

Autor: JK Jitka Kudláčková Jewels


Zlatý přívěsek s diamanty a rubíny JK Naši motýli

Autor: JK Jitka Kudláčková Jewels


Zlaté náušnice JK Naši Motýli

Autor: JK Jitka Kudláčková Jewels