Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chcete mít zářivý úsměv? Řešení je jednoduché!

1. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Jste vždy skvěle upravená, máte krásné vlasy, pěstěnou manikúru, sladěný outfit, ale stydíte se naplno usmát? K dokonalosti vám chybí jen americký úsměv, kterým rozzáříte nejen sebe ale i okolí. Přitom mít zoubky jako perličky nebylo nikdy snazší. Chcete vědět, jak na to?

Autor: VitalCare CZ s.r.o.

Revoluce v bělení zubů

Americký úsměv je základem sebevědomí a úspěchu, v podstatě je vaším obchodním artiklem či devízou. Proto byl stomatology z USA vyvinut bělící gel, který nebělí zuby pouze od nečistot, ale dokáže zuby zbavit i hluboce usazených pigmentů. Kromě bělícího účinku gel nabízí i šetrnou péči o vaše zuby díky výtažkům z heřmánku, granátového jablka a aloe vera. Protože neobsahuje abrazivní složky, mohou ho bez výjimky používat všichni bez ohledu na citlivost zubů. White Pearl by testován na stomatologické klinice a pyšní se prestižním certifikátem kvality.

Autor: VitalCare CZ s.r.o.

Snadnější to snad ještě nebylo

Získání požadované bělosti vašeho chrupu již není záležitostí návštěvy zubní ordinace. Zapomeňte na zdlouhavé procedury během dentální hygieny. Bělící gel White Pearl nyní přináší vysoce účinné a časově nenáročné bělení zubů v pohodlí vašeho domova. Stačí si jen nasadit aplikátory, které se přesně vytvarují podle vašeho chrupu a nechat nerušeně působit účinné látky. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Stačí jen 10-15 minut denně a zlepšení uvidíte již za pár dní. Pro netrpělivé zájemce o úsměv snů White Pearl nabízí poprvé možnost bělení i přes noc! Více informací o bělení zubů White Pearl naleznete na www.krasnyusmev.cz

Autor: VitalCare CZ s.r.o.

Trvalý úsměv

Chcete, aby vám zářivý úsměv vydržel co nejdéle? Pak je nutné mu věnovat trvalou péči. Pokud začínáte den kávou a cigárkem a s kamarádkou si ráda poklábosíte nad sklenkou červeného, je jasné, že se skvrnky mohou opět objevit a oslnivý úsměv zastínit. Na úspěchu se musí pracovat, proto i vy musíte trošku zamakat na vašem stylu života, pokud chcete mít stále zdravý úsměv. Překážkou úspěchu je konzumace kávy, čaje, červeného vína a cigaret. Poslední neřesti je nejlepší se zbavit úplně. Vedle toho mohou vaše zoubky získat šedivý či žlutý nádech z užívání antibiotik, ukládají se totiž v kostech a zubech. Cestou k zářivému úsměvu je ale zelenina a některé ovoce jako jahody či jablka.