Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Připravte svou pleť i tělo na jaro v salonu L´Eclat

8. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Pražský salon a butik L´Eclat vám pomůže zapomenout na veškerý stres a připraví vaši pleť, tělo i mysl na nadcházející jarní období. Stejně jako se příroda v tomto období probouzí, zaslouží si i naše pleť a tělo po zimě trochu probudit.

V salonu L´Eclat vám nabízíme unikátní pleťová ošetření švýcarskou značkou Valmont, která již více než 30 let spojuje ty nejkvalitnější přírodní ingredience společně s nejnovějšími kosmetickými výzkumy. Valmont je expertem proti stárnutí pleti a zároveň napomáhá její buněčné obnově. Pro jarní detox doporučujeme Energy Rituál, ošetření, které dodá energii a jas unavené a ochablé pleti, a Hydratační Rituál, který vaší pleť zaplaví hydratací.

Autor: MK Beauty

Pro jarní nastartování vaší pleti můžeme nabídnout i ošetření japonskou značkou Annayake, která se zaměřuje na přírodní ingredience. Jednotlivá ošetření splňují i požadavky nejnáročnějších asijských žen, takže výsledek je zaručen! Jarního okysličení pleti dosáhnete nejlépe s rozjasňujícím ošetřením Hikari či hydratačním ošetřením Omizu.

Autor: MK Beauty

Nejen Vaše pleť, ale i Vaše tělo si zaslouží dostatečnou péči. Té můžete dosáhnout s tělovými procedurami od značky Thalgo, se kterou jsme si pro Vás připravili úžasné detoxikační a remineralizační zábaly či relaxační zábal s aromatickými oleji v zahřívací dece.

Autor: MK Beauty

Kromě těchto úžasných ošetření se můžete u nás pokochat ještě francouzskou dekorativní kosmetikou By Terry, kterou si celosvětově oblíbily hollywoodské celebrity a přivonět si k niche parfémům té nejvytříbenější kvality Terry de Gunzburg či Annayake .

Více informací naleznete na webových stránkách www.eclatsalon.cz či přímo v salonu L´Eclat (Bílkova 16, Praha 1).