Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Připravte svému miláčkovi zážitek na celý život!

3. února 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Valentýn, svátek všech zamilovaných, se nezadržitelně blíží!! Jestli si stále ještě nevíte rady, čím svoji drahou polovičku obdarovat, nezoufejte. Hledáte-li neotřelý osobní dárek pro muže, na který jen tak nezapomene, tak právě pro vás máme skvělý tip.

Zamávejte ohraným klasikám

Řekněte „ne“ dárkům v podobě stolních kalendářů, nudných ponožek či látkových kapesníků v dárkovém balení. Zapomeňte na roztomilé balicí papíry a blyštivé stužky. Přesně těmito „prezenty“ drtivou část mužů rozhodně nepotěšíte.

Autor: www.manboxeo.cz

Vybočte z řady

Některé muže potěší spíše luxusní a krásné dárky, někdo dá raději přednost praktickým věcem. Jedno ale pány všech věkových kategorií spojuje – a to je touha po dobrodružství. Pokud překvapíte svého dědečka, manžela či kamaráda neotřelým a originálním dárkem, stanete se nejen v jeho očích, ale i v očích jeho přátel naprostou bohyní.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: www.manboxeo.cz

Muži jsou dobyvatelé – podporujte je v tom

Manboxeo.cz jsou dřevěné dárkové bedny, jejichž obsah si musí obdarovaný poctivě vypáčit páčidlem. Tyto krabice obsahují speciální balíčky určené například pro vinaře, gurmána, golfistu, milovníka rumu či vegetariána. Obsahy jednotlivých beden jsou sestavovány na základě průzkumu a rad od odborníků v konkrétní oblasti, takže se nemusíte obávat, že byste s produkty šlápli vedle.

Autor: www.manboxeo.cz

Prověřte jeho mužnost

Dárkové krabice manboxeo se nedají otevřít ničím jiným, než přiloženým páčidlem. Už jen samotné rozbalování dárku tedy slibuje hodně zábavy. Do bedýnky pak můžete připojit i osobní vzkaz. Pokud tedy stále přemýšlíte nad tím, čím svého chlapa obdarovat, zvolte dřevěné bedny www.manboxeo.cz, kde na něj čeká odměna přesně podle jeho gusta!