Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poznejte šperky, které udávají trendy

23. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Milujete šperky a nebaví vás nosit pořád stejné náušnice či náramky? Hledáte šperky, které jsou něčím výjimečné a lze je pořídit za rozumnou cenu? Nechte se okouzlit krystaly a pestrou škálou šperků a doplňků jimi zdobenými.

Lámete si hlavu s tím, jaký dárek pořídit svým blízkým k narozeninám, svátku nebo pod stromeček? Máme pro vás pár tipů, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Zvolte ten pravý dárek, který potěší.

Lesk krystalů Swarovski

Sháníte vkusné náušnice za rozumnou cenu? Značka šperků Troli jde ruku v ruce s aktuálními módními trendy. Ve spojení s dalším gigantem ve světě krásy – značkou Swarovski jsou výsledkem dokonale zpracované šperky, které zaujmou na první pohled. Troli využívá kvalitních kovů, jejichž povrch je rhodiován, tedy ochráněn proti černání. Například parádní náušnice z kolekce Troli Rivoli v jedinečném odstínu Vitrail light mění odstíny fialové barvy podle světla. Máte tak pořád stejné a přitom pokaždé jiné náušnice.

Autor: Vivantis

Brož se vrací do módy, máte doma alespoň jednu?

Brož už dávno není jen archivním šperkem po našich babičkách. Naopak dnes jsou stejně populární, jako tomu bylo kdysi dávno. Dokáže zvýraznit oblečení a dodat mu zcela nový rozměr. Brože od Troli budou překrásným dárkem pro každou ženu, která si potrpí na originální doplňky. Nejoblíbenější jsou brože ve tvaru květin - dokonalý dárek pro romanticky založené.

Autor: Vivantis

Troli nezapomíná také na muže

Také muži se chtějí líbit a rádi zvolí módní doplňky, které podléhají módnímu diktátu. Pánský náramek v moderním designu bude skvělým dárkem.  Tvoří jej silikonový pásek a zapínání je jednoduše na sponu. Náramek Troli zaujme výrazným prošitím. Šperky pro muže by měly být nejen vkusné, ale také praktické – nesmí vadit při pohybu, být nápadně zdobené nebo příliš masivní. Pánské šperky od Troli jsou přesně tím, co muži ocení.

Autor: Vivantis

Darujte prsten plný barev, který nikdo nepřehlédne

Prsten nemusí být pouze dárek z lásky. Pěkný prstýnek můžete dostat od svého partnera, ale také jej darovat mamince či kamarádce. Originální zdobený prsten Bubble Fire Glacier hýří všemi barvami. Představte si krystaly Swarovski v té nejkrásnější podobě plné barev a lesku. Tyto krystaly jsou zataveny v průhledném plastovém základu, jako by seděly přímo na prstě. Prsten můžete darovat každé ženě, která si potrpí na výraznější a trochu extravagantní doplňky. A co je vůbec nejlepší, na slunci září na míle daleko.

Autor: Vivantis

Troli Wrap s dopravou ZDARMA

Náramek tak trochu jinak, to je Troli Wrap. V překladu znamená slovo Wrap zabalit nebo zamotat. Přesně na tomto principu fungují wrap náramky. Náramek jednoduše omotáte kolem zápěstí, zapínání je na knoflík nebo cvoček. Perfektně drží, nestudí a díky přidaným krystalům se krásně třpytí. Wrap můžete zvolit k jakémukoliv outfitu a vždy bude vypadat skvěle.