Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nenechte si tento víkend ujít Holešovice Fashion Market!

26. dubna 2014 | 11:30

V pátek v poledne odstartoval v Pražské tržnici už osmý ročník trhu nezávislé módy pod názvem Holešovice Fashion Market. A letos na jaře je ještě větší, barevnější a úžasnější. U toho jsme nemohly chybět!

Namísto obvyklých dvou hal s prodejními stánky, plnými kousků od českých tvůrců  a designerů, se pro vás navíc tento víkend otevírá hala třetí, kde se představí úplně noví prodejci, kteří na Holešovice Fashion Market zamířili vůbec poprvé.

Co na Holešovice Fashion Marketu koupíte? Více než stovka prodejních stánků vám nabízí kompletní outfity, od spodního prádla přes ponožky, trička a kalhoty až po šaty či kabáty.

Pokud se ale necítíte na to, obnovit si šatník samými designérskými kousky, nebo se vám jednoduše nedostává dost financí, oživte svůj outfit stylovým doplňkem, jako jsou náušnice, brož, náhrdelník nebo třeba hodinky. Rozhodně je z čeho si vybírat.

Čtvrtá hala pak tradičně patří nejen chutnému občerstvení, v podobě domácích dobrot a dobře vybaveného baru, ale také doprovodnému programu. Dnešní večer se můžete těšit na módní přehlídky, hudební a taneční vystoupení.

Holešovice Fashion Market
Autor: Blesk pro ženy - Brigita Zemen
Co by nemělo uniknout vaší pozornosti?

V první řadě musím rozhodně zmínit náušnice, prstýnku a náhrdelníky na stánku Extravagart. Tyto malinké kroužky a velké kruhy všech barev zbožňuji už 3 roky. Jiné náušnice nenosím a moje sbírka se každou chvíli utěšeně rozrůstá.

Extravagart
Autor: Blesk pro ženy - Brigita Zemen
Že ponožky jako dárek už dávno nejsou OUT a bez nápadu, dokazují Socks in Box, které také hýří všemi barvami a jsou prostě dokonale neotřelé, stejně jako české tašky a kabelky z dílny Dara Bags. A když už jsme u kabelek, přemýšlím, že si přeci jen ještě dnes nebo zítra zajedu pro jednu od Mumray.
Mumray
Autor: Blesk pro ženy - Brigita Zemen
Co se módy týče, pro pruhovaná námořnická trička, která jsou prostě nesmrtelná a i letos v létě budou IN, můžete zamířit hned k několika prodejcům. Najdete je například u stánku Stromli, DaryJana nebo OK:KO Fashion. Ty, která vás navíc potěší nostalgickým zvukem pískacích hraček hledejte pod stojanem s nápisem Pískací trička.
Poster LAB
Autor: Blesk pro ženy - Brigita Zemen
Na své si ale přijdete i pokud módě zrovna neholdujete. Váš příbytek skvěle doplní a rozzáří retro plakát Poster LAB nebo zvířátko od Regina Design. Rty a chuťové buňky pak potěší legendární americké balzámy Rosebud v plechovkách, které najdete u stánku Rose and Lips a dokonalé cupcakes nebo domácí dorty, které ve Sweet Harmony pečou jen z těch nejlepších surovin. Tohle všechno je ovšem jen velmi slabý výčet toho, co tento víkend na Holešovice Fashion Marketu najdete.
Sweet Harmony
Autor: Blesk pro ženy - Brigita Zemen
Jste tento víkend zcela zaneprázdnění a nestihnete se na Holešovice Fashion Market podívat? Nebo je pro vás Praha příliš z ruky? Máme pro vás útěchu o podobě soutěže o 10 krásných párů náušnic EXTRAVAGART. Sledujte náš facebook a zkuste své štěstí!

Autor: brig