Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prádlo je věda! Kdo může nosit slipy a pro koho je ideální černá?

12. února 2014 | 17:30
Prezentace klienta |

Doby, kdy naše muže nezajímalo, co nosí pod kalhotami už jsu naštěstí pomalu pryč. Moderní muži opustili podvlíkačky a začali vnímat rozdíl mezi slipy a boxerkami. Jak ale poznat, jaký typ spodního prádla se nejlépe hodí pro vašeho muže? Poslouchejte naše rady a staňte se hvězdou jeho Valentýna!

Věk hraje roli

Naprostým základem je vybírat mužské spodní prádlo podle věku a postavy. Zatímco mladí muži s úzkými boky a pevnými stehny mohou volit v podstatě jakýkoliv typ prádla, od slipů až po trenýrky, starší ročníky a muži s pár kily navíc by měli sáhnout po prádlu s prodlouženou nohavičkou.

V podstatě platí jednoduché pravidlo - čím "vysportovanější" stehna, tím může být nohavička kratší.

Pohodlí nadevše

BEZEŠVÉ Boxerky Thermo Clima, 229 Kč, www.do-pradla.cz
Autor: www.do-pradla.cz
Nejideálnějším typem prádla, které svému muži můžete dopřát, jsou bezešvé boxerky, protože nikde netlačí, ani netáhnou. Slipy jsou naopak vhodné nejméně. Přestože jejich vliv na plodnost je nulový, pokud nemá váš muž skutečně ideální figuru s úzkými boky a pevnými stehny, budou ho nepříjemně škrtit.

Trenýrky jsou sice pohodlné, ale pod úzké džíny nebo oblekové kalhoty je poměrně složité je narolovat a vyhladit tak, aby nebyly vidět. Ideální volbou jsou tedy boxerky s krátkou nebo delší nohavičkou.

Na materiálu záleží

Boxerky Bamboo klasik, 219Kč, www.do-pradla.cz
Autor: www.do-pradla.cz
V neposlední řadě je pohodlí závislé také na materiálu, z jakého je spodní prádlo vyrobené. Mnohem lepší než stoprocentní bavlna je její kombinace s elastanem.  Samotná bavlna totiž rychle ztrácí svoji pružnost, vytahá se a zežmolkovatí.

Opravdovým luxusem pro jeho pokožku jsou pak materiály jako hedvábí nebo bambusové vlákno, které se vyznačuje mimořádnou jemností a prodyšností, s antibakteriálními a antistatickými vlastnostmi.

Barva je důležitá

Pánské boxerky Picasso, 249 Kč, www.do-pradla.cz
Autor: www.do-pradla.cz
Mohlo by se zdát, že výběr barvy je pouze otázkou vkusu a jinak nemá žádný vliv, ale není tomu tak. Při výběru prádla totiž platí pravidlo, že čím světlejší muž je, tím tmavší prádlo by měl nosit. A platí to jak v případě, že je váš muž blond, tak i když už je šedivý.

Zářivé barvy jako červená, oranžová či tyrkysová nebo netradiční grafické motivy jsou záležitostí spíš mladších ročníků.

Pánské boxerky Philiph, 219 Kč, www.do-pradla.cz
Autor: www.do-pradla.cz
Zatímco muži kolem třicítky si je mohou bez problémů dovolit a vypadat v nich sexy a rozverně zároveň, pánové nad čtyřicet by měli sáhnout spíš po jednobarevném spodním prádle, nebo tradičních, například kostkovaných vzorech.

Udělejte své lásce na Valentýna radost a pořiďte mu stylové boxerky, které mu padnou jako ulité. Z mnoha střihů, barev a designů si za bezkonkurenční ceny vyberete ZDE.