Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Luxusní cestování: Calvin Klein zavazadla s 60% slevou

31. ledna 2014 | 07:00
Prezentace klienta |

Chystáte se na hory? Nebo raději utečete před zimou na slunnou pláž? Ať tak, či tak, budete potřebovat kvalitní zavazadlo, ve kterém budou vaše věci v bezpečí.

Právě teď máte možnost pořídit si kvalitní cestovní tašky Calvin Klein s neuvěřitelnou slevou 60 %.

Bezpečný kufr

Pokud se chystáte cestovat letadlem, bude pro vás vhodný pevný kufr na kolečkách. Má šikovné vnitřní kapsy, přihrádku na notebook i osobní doklady. Díky nejnovější technologii s dvojitým zatížením rukojeti jsou maximálně tlumeny všechny nárazy. Kufr váží 3,2 kilogramů a obsah má 56 litrů.

Praktická taška

Pro cestování autobusem a autem jsou vhodné tašky na kolečkách, které můžete táhnout za sebou i hodit přes rameno. Cestovní taška Calvin Klein je z odolného materiálu, který se navíc jednoduše čistí. Váží jen 3,1 kilogramů a pyšní se obsahem 61 litrů.

Luxusní taška

Luxusní cestovní taška, Calvin Klein, italiedoskrine.cz, 1934 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz

Pokud si potrpíte na luxusní vzhled, určitě si pořiďte cestovní tašku s logem Calvin Klein, která je navíc vhodná do každého počasí, protože je voděodolná. Značkové zavazadlo váží 3,7 kilogramů a vejde se do něj 97 litrů. Takže si přijdou na své i ženy, které si na dovolenou balí téměř celou šatní skříň.

Skvělý pomocník

Pro případy, že potřebujete z bodu A do bodu B převést šaty nebo kvádro, aniž byste je zmačkaly, je vhodná speciální taška na šaty. O své oblečení se vůbec nemusíte bát, protože taška je vyrobena z vodoodpudivého materiálu. Vpředu je navíc mála kapsa, do které můžete uložit osobní věci a snadno se k nim dostat.