Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyšperkujte svoji vaginu: Teď frčí obrazce a nápisy z krystalů!

Šperky kolem krku nebo v uších? NUda! Teď je IN vajazzling.
30. prosince 2013 | 13:00

Nevíte, čím přivítat nový rok? Co takhle kromě perfektního outfitu a líčení stylově vyzdobit také svůj klín? Váš partner by byl tímto new yorským trendem určitě překvapen.

Že se neupravené "drny" v rozkroku už dávno nenosí, to vám asi nemusíme připomínat. I úzká čárka nebo úplné vyholení už ale začíná patřit mezi nudné a hlavně okoukané úpravy dámského intimního ochlupení. Nabízí se tak jednoduchá otázka - co s tím?

Barvy a tvary

Jednou z možností je upravit svoje ochlupení do nejružnějších tvarů a poté nabarvit pomocí speciálních barev na intimní partie. Nic přitom není nemožné!

Nebojte se experimentovat a překvapte partnera novým sestřihem v rozkroku
Autor: Profimedia.cz
Toužíte po růžovém srdci, které na partnera vykoukne z kalhotek? Máte ho mít! Experimentovat můžete doma, nebo se objednejte do speciálních salónů zabývajících se právě genitální grafikou.

Opuštěná, ale vyšperkovaná

S anglickým pojmem vajazzling, označujícím zdobení vaginy, přišla americká herečka Jennifer Love Hewitt v období, kdy se vzpamatovávala z ošklivého rozchodu. A co že to ten vajazzling vlastně je?

Vajazzling
Autor: theluxuryspot.com
Jedná se o úpravu klína ve specializovaných salońech, při které se nejprve velmi pečlivě, většinou voskovou metodou, odstraní všechny intimní chloupky. Potom se jen pohodlně uvelebíte na lehátku s nohama od sebe a necháte vaši "vaginální vizážistku" dělat svoji práci.

Tou je lepení drobných krystalů všech barev duhy právě na místo, kde jste ještě před chvílí měla chloupky. Z těch si můžete nechat vytvořit například trojúhelník, čárku, blesk, ale i obrázky jako motýla, delfína, růži nebo nejrůznější nápisy.

Drahé, ale stylové

rozkrok
Autor: Shutterstock.com
Za celou proceduru, která vydrží zhruba týden, zaplatíte minimálně tisíc korun, což není úplně levná záležitost. Většinou se tak pro "vyšperkování" klína rozhodují dámy před výročím, svatebním dnem, nebo na Den svatého Valentýna.

A co vy? Dokážete si představit, že byste propadla tomuto netradičnímu zdobení svého klína, nebo raději zůstanete u "nudné" avšak osvědčené klasiky?

Autor: brig