Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oblečte svého partnera stylově: Luxusní polo trička Tommy Hilfiger a Ralph Lauren za skvělé ceny!

Luxusní polo tručka najdete na webu italiedoskrine.cz.
19. listopadu 2013 | 16:46
Prezentace klienta |

Chcete potěšit sebe i svého miláčka? Pořiďte mu 100% originální polo tričko Ralph Lauren nebo Tommy Hilfiger za pohádkově nízkou cenu. Dopřejte mu špičkovou kvalitu a nadčasové zpracování, které nikdy nezevšední.

Tommy Hilfiger

Za vznikem této americké značky Tommy Hilfiger nestál v roce 1984 nikdo jiný, než sám velký Thomas Jacob Hilfiger. Svůj první obchod si otevřel již v roce 1969, tehdy nesl název "Místo pro lidi", i přes velká očekávání však podnikání skončilo bankrotem. Thomas Hilfiger, poučen předchozím nezdarem, se ovšem rozhodl jít svou vlastní cestou, což bylo, jak se později ukázalo, životní rozhodnutí. A úspěch na sebe nenechal dlouho čekat.

...
Autor: italiedoskrine.cz

Pokud se rozhodnete své drahé polovičce koupit módní polo Tommy Hilfiger v akční ceně, můžete si vybrat ze tří provedení - bleděmodré, žluté a námořnicky modré s bílým proužkem. Každé z nich pořídíte za 1199 korun včetně poštovného.

Ralph Lauren

Módní značka, která ve světě určuje směr módních trendů, nese jméno známého amerického módního návrháře, který působí v oblasti módy více než 40 let. Vyznačuje se vysokou kvalitou výrobků. Sází však i na vkus a pohodlí. Oblečení se značkou Ralph Lauren se navíc pyšní nadčasovou elegancí. Hodí se pro zvláštní příležitosti, stejně jako pro volný čas.

...
Autor: italiedoskrine.cz

Líbí se vám polo trička Ralph Lauren? Zabalte je svému milému pod stromeček. Nyní je koupíte za akční cenu 1299 korun včetně poštovného. Růžové, modré, černé a šedé - vyberte podle partnerova vkusu.

Prohlédněte si nabídku polo triček Tommy Hilfiger a Ralph Lauren ZDE!