Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krevní plazma funguje jako elixír mládí! Omládněte díky své krvi!

5. listopadu 2013 | 13:00

Trend vyhlazených svěžích obličejů bez jediné vrásky a hladké pevné pokožky můžeme vidět všude okolo nás. Málokdo kdo z nás má však odvahu jít pod skalpel nebo do sebe nechat píchat chemickou „lahůdku“ jménem botox. Je tu však i jiná možnost. Jedinečná švýcarská technologie biologického omlazení pokožky RegenPlazma dokáže omladit pokožku pomocí vaší vlastní plazmy, obohacené o krevní destičky. Mládnout účinně a přirozeně nebylo nikdy dostupnější.

Vědecké výzkumy prokazují, že stárnutí pokožky obličeje je způsobeno právě přirozenou ztrátou kolagenu, která je spojena s hydratací pleti a snižující se aktivitou kolagenových buněk. Naše vlastní plazma je bohatá na krevní destičky  a funguje jako buněčný opravář a stimulátor. Dokáže unaveným buňkám nařídit obnovu a spravit ty poškozené. Vše, co je k tomu potřeba, je odstředit ji z pouhých 8ml pacientovy krve a aplikovat v místě potřeby.

Slovo odborníka

"Švýcarská technologie RegenPlazma je dosud nejčistší formou aplikace krevní plazmy za účelem omlazení pleti, při níž dokážeme aktivovat až 80 % vlastních růstových faktorů. Na rozdíl od jiných metod nepoužívá žádné chemické aktivátory, proto je vyloučeno riziko alergických reakcí."

...
Autor: Shutterstock

"Pomocí RegenPlazmy lze ošetřit jemné vrásky, unavenou pleť či kruhy pod očima. Může však také posloužit k celkové revitalizaci, omlazení pleti a řešení problému vypadávání vlasů,“ hodnotí technologii odborníci z kliniky estetické medicíny Mediestetik.

Zázračná krev

Pleť je po ošetření RegenPlazmou na pohled i pohmatu jemnější, zdravější, více hydratovaná a viditelně zdravější. Svraštělá pokožka se vypíná, vrásky se vyhlazují, tmavé kruhy pod očima mizí a hlavně pleť dál nestárne. A protože jde o naši vlastní krev, nevznikají žádné nežádoucí reakce a po ošetření není ani třeba schovávat se před světem, protože procedura nezanechává žádné stopy.

Prověřený postup

S touto metodou pracujeme na Klinice GHC již více než 3 roky, k velké spokojenosti našich klientů. Vývoj metody a historie použití plasmy v medicíně trvá již 30 let, nejde tedy o žádný neprověřený postup. Metoda je naprosto bezpečná. Aplikace není vhodná pouze při onemocněních krve či závažných nemocích,“ uvádí MUDr. Nina Koutná, dermatoložka na Klinice GHC Praha.

Největší pozitivum vidím v  bezpečné aplikaci, trvalých změnách a pozvolném nástupu efektu, který nemění rysy obličeje, jen zjemní a omladí pokožku,“ doplňuje dermatoložka MUDr. Tereza Gabryšová.   

Omládnutí za hodinu                                      

Celé ošetření trhá zhruba 45-60 minut. Efekt se dostavuje již po prvním ošetření. Největších výsledků se dosahuje po ošetření druhém. Obecně se doporučuje proceduru opakovat třikrát ve třicetidenním intervalu. Cena za jedno ošetření se pohybuje kolem 10 tisíc korun.

RegenPlazma - Švýcarská technologie buněčného omlazení
Autor: Mediestetik s.r.o.