Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Punk se vrací! Módním hitem jsou tmavé barvy a výrazné potisky

Hitem letošního podzimu je móda inspirovaná punkem v tmavých barvách, ale s výraznými motivy
31. října 2013 | 22:00
Prezentace klienta |

Pokud chcete být letos na podzim skutečně in, pak vsaďte na střízlivé, městské barvy, oživené o výrazné potisky, flitry či netradiční zdobení rukávů, dekoltu nebo zad. Do módy přichází osobitý londýnský styl s dávkou italské kvality.

Všechny odstíny šedivé, tyrkysově modré a vínové - pokud si pořídíte top v jedné z těchto barev, nemůžete udělat módní faux pas. Letošní podzim se totiž nese na vlně městské šedi, oživené téměř až punkovými nebo psychadelickými motivy.

Kvalitní top značky Alcott s osobitým potiskem spl%nuje všechny trendy letošního podzimu.
Autor: italiedoskrine.cz
Právě takové kousky nelznete například v poslední kolekci italské firmy Alcott, která se kromě trendy designu a originálních motivů pyšní také velmi vysokou kvalitou použitých materiálů a perfektním zpracováním. Na rozdíl od běžné konfekce se tedy nemusíte bát posunutých švů nebo vybledlých barev.

Alcott čerpal inspiraci pro letošní kolekci podzim/zima ve vyloženě imaginativním dámském světě. Jeho design se tak hemží rockabilly motivy, stříbrnými flitry a kombinací bavlny a elegantní černé krajky. V těchto topech zkrátka do davu jen tak nezapadnete. Pokud tedy toužíte po skutečně originálním kousku za bezkonkurenční ceny, seženete je právě zde.

Kvalitní top značky Alcott s osobitým potiskem spl%nuje všechny trendy letošního podzimu.
Autor: italiedoskrine.cz
Jste-li spíše zastánci umírněné elegance, nezoufejte, tady naleznete také klasické propínací svetry, inspirované nadčasovostí britských školních uniforem. Nebo stylové topy zajímavě kombinující dva druhy materiálů a textur, které se díky svému střihu a jednoduchosti skvěle hodí do kanceláře i na večírek.

Vsaďte na strohost londýnského stylu a italskou kvalitu a buďte světová i letos v zimě!