Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vsaďte na kvalitu! V džínech Diesel budete za hvězdu

15. září 2013 | 13:30
Prezentace klienta |

Nesmrtelné džíny jsou základem šatníku každé ženy i muže. Pokud na ně nedáte dopustit, pořiďte si alespoň jeden značkový kousek, který vám vydrží. Vsaďte na italskou módní společnost Diesel, která se specializuje právě na džíny. A právě teď jsou k dostání za akční ceny!

Nejrozšířenějším a nejznámějším produktem italské společnosti Diesel jsou džíny. Typický je módní design a vysoká kvalita. Všechny modely si navrhuje společnost sama.

Diesel patří mezi nejlepší a nejznámější evropské výrobce džín i ostatního oblečení. V poslední době rozšířil svou cílovou skupinu a zaměřuje se na dospělé, teenagery i děti.

Pokud vás džíny Diesel zaujaly, můžete si pořídit mnoho dalších módních kousků. Pod značkou jsou prodávány i brýle, obuv, zavazadla, parfémy a kosmetika.

Modrá klasika

Jestli nemáte ráda experimenty, vsaďte na světle modrou klasiku. Bokové kalhoty cigaretového střihu sluší především vysokým a štíhlým ženám. Kombinovat je můžete jak se sportovní stylem, tak i s elegantním.

Modrá klasika, Diesel, italiedoskrine.cz, 2204 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz
Zvonáče hlásí comeback

Zvonové džíny se opět vracejí. Světové celebrity na ně nedají dopustit a nejraději v nich vyrážejí na neformální procházky městem nebo posezením s přítelkyní. Pokud jste tento hit milovala, neváhejte. Navíc zvonový střih perfektně maskuje nedostatky v oblasti bříška a boků.

Zvonové džíny, Diesel, italiedoskrine.cz, 1652 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz
Velká voda

Džíny končící u kotníků už dávno nejsou k smíchu. 7/8 střih je trendy a evokuje vzpomínky na letní dny. Nejvíce se hodí k elegantním balerínám nebo botám na podpatku. Tento střih je vhodnější pro dlouhé nohy, ale pokud "krátkonožka" nazuje podpatky, bude jí také velmi slušet.

7/8 délka, Diesel, italiedoskrine.cz, 1934 Kč.
Autor: italiedoskrine.cz
Kompletní nabídku džínů Diesel si můžete prohlédnout zde!

Diskuse ke článku
.
Související články