Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Prší? Nevadí! Pořiďte si trendy holínky

11. dubna 2013 | 06:00

Paráda se dá dělat za každého počasí. Sice nám pomalu přichází jaro, a za mraky už pomalu vykukuje sluníčko, ale obloha se na nás mračí. A taky z ní občas pořádně zaprší. Vyzrajte na déšť s holínkami!

Leopardí, růžové, citronově žluté, bleděmodré, s kytičkami, s mašlí... Zkrátka vzorů a barev je neuvěřitelné množství!

Kaluže jedna radost

Pryč jsou ty doby, kdy se v gumácích chodilo maximálně na zahradu! Dnes jsou totiž velmi žádaným módním doplňkem, který lze obléct jak k leginám, tak i ke kalhotám a sukni. Akorát šatům bych se možná vyhnula!

Už nemusíte skákat přes kaluže, naopak! Ty už můžete s klidným srdcem přejít, aniž byste se pak musela rozčilovat nad tím, že máte mokrou ponožku.

Holínky do města?

A nejenom do města! Dnes už jistě nikoho moc nepřekvapí, když uvidí (i v létě!) dívky kráčet v pestrobarevných gumákách. A mají i daleko širší využití. Pokud se totiž rozhodnete odjet někam na chatu, kde je momentálně hodně bláta, holinky pak omyjete vlažnou vodou a budou jako nové.

Bojujte se super barevnými holínkami proti nepřízni počasí! Sluší totiž úplně všem.
Autor: Crocs, urbanlux.cz, facebook.com

Pokud jste fanynka letních koncertů, i tady vám holínky prokážou velkou službu. Pořiďte je sobě, a třeba i svým dětem!

Jsou jen do "nepohody"

Na dlouhé nošení ale rozhodně nejsou. Je pravda, že se v nich noha potí daleko více, jak třeba v teniskách, na druhou stranu celodenní nošení v dešti nevadí. Jakmile ale vykoukne sluníčko a počasí dovolí, obujte něco pohodlnějšího! Pokud ale toužíte svůj outfit občas něčím oživit, pak jsou barevné gumáky skvělou volbou!

Autor: Eva Dvořáková