Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetické a módní novinky, které musíte mít!

28. února 2013 | 14:00

Jaro je ten pravý čas na přivítání nových kousků do svého šatníku i kosmetické taštičky. Po třeskuté zimě je potřeba zregenerovat pokožku, módní styl, ale i se potěšit novými kousky všeho druhu.

Kabelky, boty, balerínky, kabelky, rtěnky, parfémy, masky na vlasy i na obličej a další. Do obchodů vtrhla vlna tsunami a přinesla sebou zkázu. Zkázu především pro naše peněženky, protože každá žena se těší, až odloží čepice, šály a péřové zimní kabáty. na řadu totiž přichází období čím dál většího odhalovaní a proto naše tělo, tvář i image žádá zásadní změny a regeneraci!

spoje
Autor: Archiv firem

Jarní detox ve vašem šatníku

Letošní jaro a léto se ponese opět v pastelových barvách, ale ani klasická námořnická červená a modrá nezůstanou bez pozornosti. Přivítejte ho třeba s roztomilými džíny (Takko), neonově zelenou košilí (Takko), která bude evokovat probouzející se zeleň, nebo s námořnickými balerínkami (Crocs)!

spoje
Autor: Archiv firem

Pečujte o sebe!

Žvýkačkově růžové rty působí svůdně, hravě a roztomile (MAC). Zkroťte vlasy leopardím hřebenem (TangleTeezer), tělo namasírujte peelingem (Fennel), provoňte se květinami (Daisy Marc Jacobs), vlasy vyživte ovesnou kůrou (Weleda), a obličej potřete čokoládou (Montagne Jeunesse). K dokonalému looku stačí vyživit řasy (Lumene), sjednotit tón tváře (MAC)! K zulíbání.

spoje
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková