Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Luxus za pár kaček: Trendy šály Burberry musíte mít!

19. února 2013 | 15:00
Prezentace klienta |

Limitovaná akce na jednu z nejluxusnějších módních značek vůbec - Burberry! Chcete vypadat skvěle a stylově? Neváhejte a pořiďte si šálu Burberry!

Šály Burberry jsou velmi žádaným módním i praktickým doplňkem nejen do zimy, ale i při chladnějších letních a jarních večerech. Vybírat můžete z několika modelů, které Vás doslova uchvátí.

Šály Burberry - luxusní klasika, které nikdy nezevšední
Autor: Italiedoskrine.cz

 

Limitovaná akce na zboží značky Burberry. Jde o časově omezenou akci na vybrané položky, které budou doručeny od ukončení akce do 14 dní. Tento systém nám dává možnost nabídnout vám špičkové a zaručeně originální zboží s velkou slevou často atakující 70%. Mějte proto prosím na paměti, že doručení zboží není okamžité!

Nakupujte Burberry se 70% slevou!

S výrobky Burberry nikdy nešlápnete vedle. Tuto světoznámou luxusní značku je totiž možní kombinovat s čímkoliv a právě tím je Burberry pověstné.

Typický tartanový vzorek (v barvách béžová, černá, bílá, červená a místy i růžová) je nepřehlédnutelný. Vypovídá však mnoho o vytříbeném vkusu svého majitele. Tradiční značka  je proto vyhledávána zákazníky napříč všemi generacemi. Ccete být in a šík? Pak je šála Burberry  jasnou volbou!

NAKUPUJTE ZDE!

Klíčová slova: Burberry, šála, italiedoskrine.cz
Diskuse ke článku
.
Související články