Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Levně a stylově: Tohle jsou kabelky do tisícovky!

7. února 2013 | 06:00

Vzdycháte ve výloze nad krásnou taškou, ale když uvidíte její cenu, vyrazí vám dech? Raději si koupíte více levných kabelek, než abyste investovala do jedné dražší? Pak jsme pro vás vybraly luxusní kousky, které seženete za "hubičku"!

Neustále nadáváme, že v ní nic nemůžeme najít, naše milované polovičky obrací oči v sloup se slovy: "Nojo, když ty musíš vždycky tahat tak velkou kabelu, to nechápu!" Stejně se ale bez nich neobejdeme...

Levný luxus

Hledaly jsme a našly jsme! Super kousky, na které ušetří snad každá z nás. S kabelkami do 1000 Kč, které vám přinášíme uděláte nejen parádu! Většina totiž vypadá tak luxusně, jako by snad pocházely z předražených butiků.

Jak je nosit?

Pokud bude kabelka hlavním barevným prvkem vašeho outfitu, pak je na vás, jestli ji sladíte s botami, stejně nalakovanými nehty, nebo ji necháte vyniknout a zvolíte oblečení například v černé, šedé, nebo béžové barvě.

Fantazii se meze nekladou

Pokud ráda chodíte oblečená v černé barvě, pak není nic jednoduššího, než outfit doplnit barevnou kabelkou. Ta ale připadá v úvahu i tehdy, když milujete extravaganci. Skvěle vypadá například růžová taška s bílým tílkem, béžovými kalhotami, modrým sakem a modrými balerínami.

A pokud jste stejně vášnivá ve sbírání kabelek, jako my v redakci, pak neváhejte a běžte nakupovat! kabelka do tisícovky vždycky potěší!

899 Kč, Lindex
Autor: Archiv firem

Autor: ema