Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

3 kroky pro jarní restart: Zkuste exkluzivní jarní vůni s krystalky Swarovski!

Dopřejte si pět kroků k jarní očistě a nastartování organismu!
12. března 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Vypadá to, že zima už řekla své poslední slovo. Je tady jaro! Přivítejte ho i vy – zkuste jarní očistu, probuďte pleť ze zimního spánku a rozmazlete se s novou jarní vůní. Poradíme vám, jak na to, a navrch přidáme tipy na ty nejlepší jarní vůně a trendy doplňky! Proveďte jarní restart!

Dlouhá zima s nízkými teplotami a krátkými dny nemá negativní vliv jen na naší psychiku, ale i na náš organismus. Právě teď je nejlepší čas nastartovat po zimě své tělo a přivítat jaro. Dá se to zvládnout ve třech bodech!

 

1. Pořiďte si jarní vůni a zažeňte únavu a splín!

Jarní vůně by měla být lehká, vzdušná, připomínat přírodu, která se probouzí, a zároveň ženskost nositelky. Zároveň by měla pozitivně působit na psychiku a působit stimulačně. Správně vybraná vůně dokáže zlepšit náladu a utlumit pocity jarní únavy.

Ideální jsou pro tento případ svěží vůně obsahující citrusy, které nabíjejí energií, a parfémy obsahující jasmín, který je skvělým bojovníkem proti stresu, depresím a vyčerpanosti. Ostatně tohle v sobě snoubí třeba parfém Crystal Glam l´Amour, jehož hlavu tvoří pomerančové květy s malinou a srdce právě jasmín v kombinaci s růží. Ideální volba na jaro!

S parfémem Crystal Glam l'Amour můžete navíc soutěžit o luxusní zájezd do Paříže pro dva!

Rozmazlete se s novým parfémem od Fleur de Santé a vyhrajte zájezd do Paříže
Autor:  Fleur de Santé

 

Krystalky Swarovski: Tradice z Jablonce

Přestože Swarovski je rakouská firma, její původ sahá k Jablonci nad Nisou, českému centru bižuterie. Roku 1862 v Jiřetíně pod Bukovou, právě poblíž Jablonce, ji založil Daniel Swarovski a dlouhou dobu čerpal skleněný materiál na výrobu šperků z Jablonce. Postupně se krystalky Swarovski staly nejen součástí šperků, ale i oděvů nebo parfémů – najdete je třeba v parfému Crystal Glam.

 

2. Pusťte jaro do šatníku, pořiďte si doplňky!

Jaro přeje originalitě a okázalé bižuterii. Čím větší, tím lepší – a platí to jak pro náušnice, tak pro náramky nebo náhrdelníky. Doplňky musí být vidět! Letí tyrkysová, etnomotivy, originální zdobení, stálicí na poli bižuterie jsou potom kousky osázené polodrahokamy nebo krystaly Swarovski.

Získejte při nákupu kosmetiky Fleur de Santé sadu bižuterie s krystaly Swarovski se slevou téměř 80 %!

Chybu neuděláte ani výraznou broží nebo látkovou květinou ve výrazné barvě v klopě kabátu. Dnes je v módě povoleno téměř vše a proč nepopustit uzdu fantazii právě na jaře, kdy barvami hraje i okolní příroda!

Jaro přeje výrazné bižuterii a velikým kamenům!
Autor: Fleur de Santé

 

3. Po zimě rozmazlete svou pleť!

Výživu a hydrataci - právě to vaše pleť po zimě potřebuje nejvíc. Investujte proto do kvalitního lehkého hydratačního krému. I tady platí, že sázkou na jistotu je přírodní kosmetika, která pleť zbytečně nezatíží. Použitím lehkého krému se vyhnete přehnanému maštění pleti. Jednou týdně si dopřejte hloubkovou čistící masku a hlavně – pijte!

Právě teď je také nejvyšší čas věnovat se popraskané kůži na patách. V době, kdy se začnou nosit otevřené botky, začnete sklízet plody své péče – budete se moci pochlubit výstavními chodidly. V tomto případě je nutná pravidelná péče v podobě používání speciálních krémů.

Nová jarní vůně vás probudí ze zimního spánku.
Autor: Fleur de Santé

Všechno souvisí se vším, takže to, jak se cítíte uvnitř, je vidět i navenek. Pokud je s vaším organismem něco v nepořádku, nepomůže vám ke krásným vlasům sebelepší kosmetika! Rozhýbejte po zimě svoje tělo a zkuste týdenní očistou kúru – vynechejte alkohol, kouření, těžká jídla a vsaďte na ovoce a zeleninu. Člověka lehký týdenní půst nastartuje a zároveň ho zbaví škodlivin. Vaše tělo, včetně pleti, vám pak určitě poděkuje.

 

Lucie Štěrbová & Fleur de Santé