Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Originální značkové topy za Top ceny!

29. srpna 2011 | 15:45

Po létě je na čase oživit svůj šatník a dopřát mu originální módní injekci. Kvalitních topů a triček není nikdy dost, takže stojí za to svou módní touhu uspokojit právě nákupem skvělého topu. Na webu Italiedoskrine.cz najdete zaručeně pravé originální značky za nejlepší ceny.

Na Italiedoskrine.cz najdete široký výběr dámských značkových triček od oblíbených značek, jako je Diesel, Guess, Calvin Klein nebo Emanuel Ungaro.  Pokud tedy hledáte kvalitní, originální a do druhého dne dostupná dámská trička, jste na správné adrese.

Triko Guess
Autor: Italiedoskrine.cz
Nápadité bílé tričko Guess

Bílé tričko Guess má krátky rukáv a zdobí je elegantní černá aplikace a nápis Guess z lesklých černých třpytek. Jednoduché, sportovně-elegantní a nepřehlédnutelné. Na webu Italiedoskrine.cz ho můžete mít za 829 Kč.

Top Guess
Autor: Italiedoskrine.cz
Sexy tmavý top Guess

Parádní tmavý topík od Guess je jako stvořený na večerní party. Stovky černých lesklých korálků vám zajistí neodolatelný třpyt a zajímavě řešená záda originalitu. Top Guess pro královnu večírků koupíte na Italiedoskrine.cz za 890 Kč.

Originální a vtipné tričko 55DSL

Triko 55DSL MEL KADEL
Autor: Italiedoskrine.cz
Černé triko s nápaditým a vtipným designem pochází z dílny americké módní návrhářky Mel Kadel a je součástí limitované edice. Proto nehrozí riziko, že jich na ulici potkáte desítky. Kousek, který se stane oblíbenou součástí vašeho šatníku, pořídíte na Italiedoskrine.cz za 499 Kč.

Triko Emanuel Ungaro
Autor: Italiedoskrine.cz
Elegantní a hřejivé tričko Emanuel Ungaro

S klesající rtutí na teploměru je třeba vyřešit otázku, jak se udržet v teple, ale zároveň si v oblečení zachovat ženskou siluetu.Elegantní a decentně nápadité černé triko s dlouhým rukávem značky je pro podzim ideální volbou. Triko Emanuel Ungaro zdobené jemným potiskem a ungaro kamínky mají na Italiedoskrine.cz za 990 Kč.

Triko Calvin Klein
Autor: Italiedoskrine.cz
Pohodlné růžové tričko Calvin Klein

Růžové dámské tričko s krátkým rukávem Calvin Klein má na hrudi poskládán nápis Calvin Klein Jeans z třpytivých kamínků. Super sedne díky složení 95% bavlna a 5% elastan. Jemně růžová barva působý něžným dívčím dojmem. Triko Calvin Klein seženete na Italiedoskrine.cz za 699 Kč.

Triko Diesel
Autor: Italiedoskrine.cz
Nepřehlédnutelné khaki triko Diesel

Zelené dámské triko je jednoduché, ale přesto zajímavé díky nepřehlédnutelnému designu složenému ze svislých pruhů, které mají zeštíhlující efekt. K dostání je i v růžové barvě. Zelenou variantu najdete na Italiedoskrine.cz za 499 Kč.

 

Spoustu dalších triček a topů světových značek za bezkonkureční ceny a také jiné oblečení i doplňky vám přináší e-shop Italiedoskrine.cz.

Komerční prezentace