Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sexy bohyně: Takhle vypadá pravá ženská krása

21. července 2011 | 10:43

VIDEO: Konec anorektických modelek? Ty mohou při pohledu na božskou supermodelku Kate Upton (19) jen tiše polknout závistí. Opravdová ženská krása vypadá totiž právě takhle!

Devatenáctiletá Američanka Kate Upton je zlým snem všech žen, vytrvale hladovějících kvůli štíhlé postavě modelky. Na těle krásky netrčí žádné kosti. Její křivky jsou dokonce řádně zaoblené. Přesto je žádanou fotomodelkou, jejíž hvězda září stále jasněji.

Sexbomba s tváří anděla

O tom, že ženské tvary mladičké Kate jsou mimořádně trendy a žádané, svědčí i výsledky její práce. Stala se tváří značky Guess, spolu s takovými modelkami jako Irina Shayk či Brooklyn Decker nafotila sérii kolekce plavek pro americký magazín Sports Illustrated.

Kate své nádherné křivky předvedla na přehlídce spodního prádla během týdne módy Mercedes-Benz Fashion Week v Miami.
Autor: profimedia.cz

A nikoho jistě nepřekvapí, že předvádí spodní prádlo pro Victoria's Secret. A to už je opravdu co říct. Vždyť kvůli téhle práci modelky Heidi Klum, Alessandra Ambrosio nebo Miranda Kerr denně hodiny tvrdě makají a krmí se pouze salátovými listy!

Nevěsta "k nakousnutí"

Naposledy Kate Upton své dokonalé křivky předvedla na módní přehlídce Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2012. Firma Beach Bunny, vyrábějící spodní prádlo a plavky, si mladičkou krásku vybrala jako tvář své nejnovější kolekce. V té nechybí ani prádlo pro nevěsty.

Kdyby modelky vypadaly jako ona a ne jako reklama na anorexii, bylo by na světě mnohem více šťastných žen. A tím pádem samozřejmě i mužů. Pokud nevěříte, ukažte jim následující video! O tom, že jsou její ne zrovna "modelkovské" míry atraktivní, svědčí i skutečnost, že ji pánský magazín Esquire vyhlásil ženou léta 2011. Napiše nám svůj názor do diskuse.