Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nesmyslná plastika: Z hezké holky se stalo monstrum

24. května 2011 | 19:05

Co je moc, to je příliš. Finalistka České Miss Julie Zugarová (24) se rozhodla zvětšit poprsí svoje. Na jejím hrudníku jí během pár hodin vyrostly šestky!

„Vždycky se mi líbilo velké poprsí a byl to takový můj sen, tak proč si ho nesplnit,“ řekla Blesku Zugarová, které před pár dny plastičtí chirurgové voperovali implantáty o velikosti neuvěřitelných 830 mililitrů.

Při pohledu na štíhlou tmavovlásku s obrovskými ňadry v podprsence se musí jeden bát, že se zlomí v pase. Zugarová je ale blahem bez sebe. „Cítím se v té velikosti dobře, prsa jsou sice velká, ale pořád jsou vkusná a líbí se mi. Navíc vůbec nepůsobí vulgárně,“ myslí si modelka, jejíž velikost je už za hranicí dobrého vkusu.

Trojky jí nestačily

Dokonce sami lékaři Zugarovou varovali a nechtěli ji ani operovat. „Odmítali mi dát tak velkou velikost, protože to nebylo úměrné k mé postavě, ale nakonec to přehodnotili,“ přiznala Julie a doufá, že se zvětšením prsou ji narostou i pracovní nabídky. Stejně si to myslela i před třemi lety, když si nechala zvětšit prsa na číslo tři. „Ta mi ale přišla malá,“ dodala.

Neúspěšná finalistka České Miss z roku 2009 tak strčí do kapsy všechny umělohmotné modelky. „Mám implantáty o velikosti 400 mililitrů a přijde mi to už opravdu moc,“ řekla Blesku Mašlíková, která vždy toužila po velkém poprsí, ale nyní už uvažuje jinak a plánuje zmenšení.

Julie Zugarová
Proč jsem si nechala zvětšit prsa?

* pro svůj lepší pocit
* líbí se mi větší poprsí
* byl to můj sen

Hana Mašlíková
Proč si chci nechat zmenšit prsa?

* zdravotní důvody, bolí mě záda i krk
* nechci být středem pozornosti kvůli poprsí
* problém s oblečení

Chlapi milují obří poprsí? Ani náhodou!

Tvrzení, že muže víc přitahují ženy s velkým poprsím, nejsou pravdivá. Muž se sice rád podívá na dobře rostlou ženu, ale co je moc, to je moc. Spíš než na velikosti prsou záleží na celkovém dojmu, jaký v něm žena vyvolá. Podle statistiky, kterou před časem provedl deník Blesk, se mužům dokonce líbí téměř stejně ženy, které mají prsa velikosti dvě jako ty, které nosí čtyřky.

Která prsa jsou podle vás nejvíc sexy?

Jedničky    7 %
Dvojky    15 %
Trojky    44%
Čtyřky    16%
Pětky    14%

Josef karas zatím liposukci nepotřebuje, ale kdo ví, co bude za pár let
Autor: archiv Yes Visage
Josef Karas (32), model a Mr. Czech
„Kdyby byla na Titanicu, tak se určitě nepotopí. Ale mně osobně se líbí menší poprsí, na takovéto rozměry nemám velké ruce.“548057:gallery:true:true

Libor Bouček (30), moderátor

„Pro mě jsou tyhle čísla tak vzdálený a tak šílený, jako je od Země planeta Uran.“

Jiří Pomeje je velký pozér
Autor: archiv Frekvence 1
Jiří Pomeje (46), producent
„Megaprsa mě naprosto neinteresují. Pokud jsou umělá, ta okamžitě utíkám. Mám rád ňadra, se kterými se můžu pomazlit a nevyrazí mi zuby.“

Jiří Šlégr (39), politik
Jiří Šlégr
Autor: Pavel Rakušan

Bývalému hokejistovi učarovala Lucie Králová, která má sice prsa přírodní, zato dostatečně velká.

Erbová a Řepka
Autor: Pavel Machan
Tomáš Řepka (37), fotbalista

Ani kapitán fotbalové Sparty neodolal sexbombě Vlaďce Erbové, která má umělé čtyřky.

 

 

Autor: Eva Tušková, Klena