Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Líčení hollywoodských hvězd: Křehká krása Cate Blanchett

25. srpna 2010 | 17:14

SERIÁL: Jsou dokonalé. Všichni je milují. K části jejich kouzla, které pečlivě opečovávají stylisté a kadeřníci, patří i dokonalé líčení. Největším trendem se v posledních sezónách stalo nahé líčení. Přetrvává však i nesmrtelný glamour look ve formě kouřově vystínovaných očí. Dnes představíme zastánkyni co nejpřirozenějšího vzhledu na červeném koberci i mimo něj, Cate Blanchett.

Jedenačtyřicetiletá Blanchett přesně ví, jak líčením podtrhnout svůj křehký vzhled. Podobného efektu docílíte, pokud sáhnete po make-upu v přirozeném tónu pokožky.

Cate se již blíží do věku, kdy jí trápí vrásky. Proto pod víčka aplikuje před nanesením make-upu vypínací sérum nebo fluid. Věkem zasažená místa se vypnou a vzhled je svěží.

Horní víčko po vzoru Cate orámujte hnědou tužkou, kterou jemně rozmažte štětečkem do ztracena. Víčko pak vystínujte pomocí béžového a tělového stínu.

Na ústa naneste jako herečka cihlově červenou růž. Stejný odstín použijte i na zdravíčka. Dojem celého líčení pak bude přirozený a barevně sjednocený.

Autor: amp, duš