Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Modelky prozradily: Maxová se cítí hubená, Němcová stará

20. listopadu 2009 | 05:12

Tereza Maxová (38) už po páté zazářila na své charitativní módní přehlídce Fashion for Kids. Nejvíce však hosty překvapila svou velmi štíhlou postavou. Půl roku po porodu dcery Míny je hubenější než kdy předtím.

Asi je to tak. Poslední dobou mi to říká stále více známých. A hlavně moje maminka tvrdí, že jsem pohublá,“ přiznala Blesku Maxová.

„Je to tím, že mám hodně práce a brzo vstávám. Spousta a spousta starostí, které přinášejí i obrovskou radost. Je fajn mít miminko,“ řekla maminka syna Tobiáše (8) a půlroční dcery Míny, které se svoji rodinou a tureckým přítelem Burakem Oymenem žije v Monaku.

Tereze se na letošním ročníku charitativní přehlídky tradičně sešla velká koncentrace krásy. Na molu se objevila Česká Miss Iveta Lutovská, modelka Andrea Verešová nebo Pavlína Němcová, která si na mole připadala staře. „Říkám si mám to ještě za potřebí?“ přemítala Němcová, která se raději věnuje herectví.

Kromě zvučných jmen modelek byla tahounem přehlídky i světoznámá návrhářka Vivienne Westwood, která se kvůli pracovním zakázkám v Londýně nemohla přehlídky zúčastnit.

Kromě zimní kolekce britská návrhářka v Praze představila boty vyrobené z recyklovaného plastu. „Bylo to náročné, vzadu chyběl kus paty a opravdu se šetřilo materiálem.

Možná ty nohy nevypadaly tak elegantně, ale je to úžasný nápad,“ řekla po přehlídce Maxová. Kromě kolekce od Westwood svoji kolekci představil italský módní dům Mila Schön a přední česká návrhářka Klára Nademlýnská.

Není divu, že se na vstupném na letošní 5. ročník show podařilo Tereze Maxové pro děti z dětských domovů vybrat úctyhodnou částku 4 000 000 Kč.

Autor: tuš