Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Květiny na oblečení jsou IN: Kde je seženete a jak je nosit už teď v zimě?

28. ledna 2018 | 06:00

Zima je stále v plném proudu, ale to neznamená, že se nemůžete obklopit oblíbenými květinami, tedy alespoň na oblečení v podobě něžných potisků. Kousek s květy, který si vyberete, navíc můžete nosit i s příchodem jara. Jaký bude ten váš?

Květiny se nosí po celý rok, letošní zimu jste si je mohla zakoupit zejména v podobě výšivek na botách, kabelkách a kalhotách. Pokud jste si obdobný kousek už pořídila, směle ho vytáhněte.

Pořídit si ale můžete i halenku, svetřík nebo kalhoty s květinovým motivem. Nekombinujte ale tyto kousky dohromady. Oblečení a doplňky vyšívané květy se hodí do jednoduchých outfitů. Nikoliv k dalším květovaným kouskům.

Že květiny letí, o tom se můžete přesvědčit i na snímcích ze světových fashion weeks, jejichž návštěvníci si květinové kousky užívali. A jsou to převážně oni, kdo určují světové módní trendy.

Květované šaty s dlouhým rukávem jsou ideální volbou na konec zimy, stačí přes ně přehodit kabátek a přidat třeba barevné kozačky. Šaty seženete například v obchodech Bershka, Reserved, Mango, Lindex, Stradivarius a Zara. Ve všech případech se vejdete do tisícovky. Stejně parádně pak vypadají tylové sukně s vyšívanými květy. Obdobnou sukni seženete například v obchodech Reserved nebo H&M, a to za ceny od 799 Kč.

3906302:gallery:true:true

Oblíbené jsou pak i květované mikiny a svetry, kterými snadno nahradíte roláky a oversize kousky. Na jaře vykouknete nejen v novém kabátku, ale i ve svěžím rozkvetlém svetříčku. 

Vyberte si svůj nový rozkvetlý kousek ve fotogalerii:

Podívejte se na video, jak nosit oblečení s výšivkami:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová