Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kabáty a bundy až o 60 procent levněji. Které se vyplatí koupit?

19. ledna 2018 | 06:00

Možná jste se zamilovala do některého z trendy modelů, ale nechtělo se vám za něj vyhazovat peníze. Zdráhala jste se koupit nový kabátek či bundičku? Tak teď už nemusíte, vyhlédnuté kousky seženete s velkými slevami!

Ať už jste se zakoukala do šik bundičky nebo jste se rozhodla pro klasický kabát, teď je správný čas na koupi nového kousku. Slevy se v některých případech šplhají až na 60 procent, což je bomba. Kabáty seženete v F&F již za cenu od 419 Kč, v Bershce kožíšky stojí od 699 Kč a prošívané krasavice v Reserved už od 399 Kč.

Barevné kožíšky byly tuto zimu opravdovým hitem. Zelené chlupaté kabátky nejvíce zlevnily obchody Mango a Stradivarius. Milovnice prošívaných bundiček a vlněných kabátků si přijdou na své v obchodech Mango, Zara, H&M nebo Reserved. 

Velkou slevu najdete v obchodě F&F, kde největší trhák zimní sezony – biker bundičku – zlevnili z 1599 Kč na 479 korun. Pokud jste tedy po tomto modelu toužila, ale právě kvůli ceně jste se ho zdráhala koupit, vězte, že levněji ho už neseženete.

F&F, původní cena 1599 Kč, cena po slevě 479 Kč
Autor: archiv firem

Ve slevách tedy koukejte hlavně po kvalitních a klasických kouskách, zejména po vlněných kabátech s dvouřadým zapínáním. Ty nevyjdou z módy nikdy. Stejně jako letos, i příští rok pofrčí barvy, proto koukejte – mimo černých kabátů – i po růžových, světle modrých a žlutých barvách, které budou příští zimu hitem. Dokonce i prošívané bundy a kabáty s námi příští sezonu zůstanou.

V naší fotogalerii zjistíte, kde se vyplatí nakupovat:

Inspirujte se, jak nosit kožešinový kabátek:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Hairstyles & Fashion/BPŽ

 

Autor: Markéta Tošnarová