Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jak nosit bílou barvu v zimě? Inspirujte se naší fotogalerií

Zapomeňte jednou na černou a vytáhněte bílou barvu i v zimě.
6. ledna 2018 | 06:00

Bílé barvy se mnoho žen bojí, není divu, jedná se o velmi choulostivou barvu, kterou není až tak lehké sladit. My vám ukážeme, že to jde a bílou barvu si nakonec zamilujete!

S bílou barvou se musí zacházet opatrně. Jedná se o protipól černé barvy, ta jak známo kila ubírá, bílá barva tedy zvýrazní partie, které chceme nechat skryty, a postavu opticky rozšíří. Neznamená to však, že si ji mohou dovolit jen drobné a štíhlé ženy.

V létě bílou barvu milujeme, měníme malé černé za malé bílé, v zimě je to však složitější, jelikož jsme zvyklé chodit v tmavém oblečení. To je ovšem škoda.

Je důležité, naučit se několik pravidel. Dávejte si pozor na výběr odstínů v celém outfitu. Pokud si vezmete čistě bílý svetřík ke krémovým kalhotám, budou kalhoty oproti svetru vypadat špinavě. Volte proto vždy pouze jeden odstín bílé. 

Kombinujte ji však s odstíny šedé, černé a béžové, bude tak vypadat nejpřirozeněji. Úžasně vypadá i se světlejšími džínami. Nemusíte se dokonce bát ani kontrastu jiných barev, ovšem lépe v malém množství, jako třeba na doplňcích.

3819755:gallery:true:true

A abyste viděly, že s bílou nebudete pozadu, přesvědčte se, že nebudete sama, která bude bílou barvu v zimě nosit. Rády ji nosí i celebrity. V glamour podobě ji nosí třeba Jennifer Lopez. Asi nenajdete odvahu její model zopakovat, ale přiznejte si! Nechtěla byste být alespoň jednou v životě opravdovou Sněhovou královnou?

Jennifer Lopez v bílém kožíšku a bílých elegantních kalhotách
Autor: profimedia.cz

Na outfity se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová