Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější šaty na vánoční večírek: Tyhle jsou letos trendy!

8. prosince 2017 | 06:00

Večírky se blíží, a tak je i čas si pořídit nové šaty. Obchody jsou jich plné a je opravdu těžké si vybrat jen jedny. Přesně proto jsme pro vás udělaly výběr těch nejkrásnějších a přehled toho, se kterými letos opravdu zabodujete.

Letos neuděláte chybu s výběrem klasických černých šatů, které užijete i kdykoliv jindy během roku. Ale zrovna tak se nemusíte bát barevných šatů. Mezi barvy, které jsou v kurzu, patří tuto sezonu zejména červená, lahvově zelená a pak všechny odlesky metalické stříbrné.

Pokud pomineme třpytivé záblesky, můžete bez obav volit šaty s krajkami, velkými výstřihy nebo luxusně vypadajícím sametem, se kterým se na žádném večírku neztratíte. Pozor, stále ještě se drží také šaty s chokerem  (pásek kolem krku) a asymetrie. Proč nezvolit třeba šaty s jedním rukávem a odhaleným ramenem? Inspirovat se můžete u blogerky z blogu Memorandum. Ta šaty doslova miluje. Na jedněch předvedla hned dva trendy najednou: samet a asymetrii.

Blogerka Mary si oblékla sametové šaty v temně vínové barvě.
Autor: memorandum.com

Na co si dát pozor? Na přezdobenost! Čím zdobnější šaty zvolíte, tím méně volte šperků a ozdobných doplňků. Stejné je to s odhaleností. Pokud zvolíte velký výstřih, šaty by měly být delší, naopak kratší šaty vypadají skvěle s delším rukávem.

Když chcete něco opravdu speciálního a potrpíte si na větší extravaganci, vyzkoušejte kombinaci koženkových šatů a velkých výrazných náušnic. Zbytek ponechte v jednoduchosti. Přestože na sobě budete mít černou, budete nepřehlédnutelná. 

Mango, 1299 Kč
Autor: archiv firem
 

Ve fotogalerii naleznete výběr těch nejkrásnějších šatů:

Podívejte se na novou kolekci šatů Taťány Kovaříkové:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová