Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

3 tipy na báječné dárky pro něžné pohlaví

29. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Čím jsme na světě déle, tím je nám jasnější, že si pevné a vřelé vztahy vytváříme prostřednictvím vnímavosti, empatie a laskavosti. To samé platí při výběru dárků. Blíží se Vánoce a my máme všehovšudy dvě možnosti, jak dárky vybírat. Buď se výběru budeme věnovat a obdarujeme své blízké něčím výjimečným a něčím co se k nim skutečně hodí, nebo zvolíme neutrální dar a budeme doufat, že se i tak zavděčíme.

Darujte čas prostřednictvím hodinek

Hodinky byly, jsou a vždycky budou dárkem cenným a velmi výmluvným. Dostat od někoho darem hodinky znamená zpečetit předmětem láskyplný hlubší vztah. Dostaly jste někdy hodinky od někoho, s kým jste neměly vážnější milostný nebo přátelský vztah? Patrně ne, hodinky věnujeme, když nám na někom záleží.

Autor: TOUS

Darujte talisman štěstí a lásky

Vlastníte předmět, na který nedáte dopustit? Vzpomínku na spřízněnou duši, lásku z mládí nebo na zážitky z dovolené? Takový dárek může darovat každá z nás, ať už se jedná o náramek, náhrdelník nebo prsten… Darovat šperk, který bude mít pro milovanou osobu hodnotu talismanu a celoživotní význam, je zkrátka báječný způsob jak někomu vyjádřit svou přízeň. Slovo "talisman" pochází z arabského slova "talásim", což znamená kouzelný a posvěcený.

Autor: TOUS

Darujte prostor prostřednictvím kabelky

Do třetice našeho výběru ideálního dárku patří bezpochyby kvalitní a nevšední kabelka. Málokterá žena pohrdne kabelkou značky s dobrým věhlasem, z kvalitního materiálu a originálního leč elegantního designu. Všechny potřebujeme svůj prostor, a když je ve formě stylového praktického doplňku, tak to potom trefa do černého.

Autor: TOUS