Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máte kila navíc? Tyhle podzimní outfity vám sednou. Nebojte se experimentovat!

Fotografie
11. listopadu 2018 | 06:00

Nemají postavu modelky, ale mají styl a na ulici se za nimi každý ohlédne. Pojďte se inspirovat podzimními a zimními outfity, které nosí plus size blogerky.

Ani s kily navíc se nemusíte schovávat do tmavých barev a halit se do neforemných kabátků. Právě naopak! Vaše postava uvítá, když budete volit kabátky, které zvýrazní váš pas. Upozorníte tak na ženskou siluetu. Vybírejte si proto kabátky s páskem nebo ke kabátku přidejte pásek vlastní.

Co se týká barev, rozhodně se jim nevyhýbejte. Ano, černá barva zeštíhluje, ale nic se nemá přehánět, proto pamatujte na to, že černý outfit chce vždycky nějaký barevný kontrast. Stejně ho použila například francouzská blogerka Stéphanie Zwicky, ta zvolila výrazně žlutou sukni. Zbytek outfitu už je v klasické černé.

3807961:gallery:true:true

Oblékejte se tak, abyste se cítila dobře. Nevyhýbejte se proto ani zkráceným kalhotám, jen pozor – vždy k nim volte podpatky. Nosit můžete i chlupaté kabátky, ale k nim si vždy berte oblečení kopírující postavu – stejně jako blogerka Nicolette Mason. Ta k chlupatému kožíšku zvolila jednoduché černé kalhoty. S módou jinak ráda experimentuje a ví, že lodičky v tělové barvě se špičatým zakončením její nohy a celkovou siluetu krásně prodlouží.

3807942:gallery:true:true 

Dalšími outfity se inspirujte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová