Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Češky se oblékly lépe než americká herečka!

  • 24. ledna 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Kate Beckinsale (43)

    Britská herečka Kate Beckinsale je po čtyřicítce snad ještě mnohem krásnější než dříve. A to byla už před několika lety podle pánského časopisu Esquire zvolena nejvíce sexy ženou světa. Minulý týden všem vyrazila dech na předávání cen London Critics' Circle Film, kde se předvedla v zavinovacích bílých šatech s netopýřími rukávy. Překrásné byly i černé sandálky na podpatku a zvlášť chválíme přirozený make-up, který herečce opravdu lichotí. Tahle žena je snad bezchybná!

    Kate Beckinsale
    Autor: profimedia.cz
  • Kylie Minogue (48)

    Australská zpěvačka Kylie Minogue nedělá velké módní přešlapy a vždy vypadá na jedničku. O to víc nás překvapil její model z minulého týdne. Na slavnostní večírek japonské návrhářky dorazila ve splývavých bílých šatech, které jí sice moc slušely, ale hodily by se spíše na méně formální událost, která se koná v létě na pláži. Prodloužené sako vypadalo, jako kdyby si ho zpěvačka půjčila od svého muže, a výsledný dojem ještě zhoršil šátek uvázaný kolem krku. Jednotlivé kousky nejsou špatné, ale dohromady to zkrátka neladí.

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz

  • Kirsten Dunst (34)

    Americká herečka Kirsten Dunst většinou ráda trochu vybočuje. Nepotrpí si na klasické šaty s hlubokým výstřihem ani provokativním rozparkem, ráda zaujme něčím jiným. Často sáhne po modelu ve vintage stylu nebo se inspiruje pánským šatníkem. Tentokrát oblékla na pařížský večírek krásné krajkové minišaty, které však schovala pod dlouhé sako. V něm vypadala, jako kdyby si zapomněla obléknout kalhoty. Škoda!

    Kirsten Dunst
    Autor: profimedia.cz
  • Petra Němcová (37)

    Na večírku značky Chopard mnohem více zazářila česká rodačka Petra Němcová, která oblékla kanárkově žluté koktejlky. Při volbě doplňků vsadila na kontrastní modrou barvu a vyplatilo se. Královsky modré psaníčko, nádherné sandálky i luxusní šperky – nádhera. Petra je zkrátka hvězda!

    Petra Němcová
    Autor: profimedia.cz

  • Eva Herzigová (43)

    Stejně pyšné můžeme být i na další českou modelku, která nám dělá ve světě dobré jméno. Eva Herzigová byla minulý týden na stejném večírku jako právě Petra Němcová a Kirsten Dunst. Eva oblékla černé šaty bez ramínek sahající ke kotníkům a velmi střídmé černé doplňky a třpytivé šperky. Jednoduché, ale vkusné a slušivé!

    Eva Herzigová
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Eva Herzigová • VIDEO: Instagram.com

Diskuse ke článku
.