Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Styl od A do Z: Našly jsme pro vás nejlepší kousky ve slevách!

20. ledna 2017 | 06:00

Sezonní slevy ještě zdaleka nejsou u konce, a tak jsem společně s kolegyní Markétou vyrazila do obchodního centra Palladium omrknout, jaké kousky se dají ulovit ve slevě. Podívejte se na video na to, co nám padlo do oka.

Naše první zastávka byla v oblíbeném obchodě C&A, kde sice nemají pro zlevněné kousky připravenou tak velkou sekci, ale i tak jsme si rozhodně své favority našly. Markétu nadchla bohémská halenka s vyšíváním, která stála původně bez dvou korun pět set, ale nyní ji pořídíte za 198 korun. Mně zase padly do oka džíny s úzkými nohavicemi a vysokým pasem, které po slevě koupíte za 350 korun.

Další zajímavé kousky jsme ulovily v Reserved, kde se to slevami právě teď jen hemží. Možná se vám, stejně jako nám, zalíbí zkrácené sáčko, které původně stálo 1199 korun a po slevě vás vyjde na 499 korun. Ve vašem šatníku by se určitě krásně vyjímal také oversized kabát, který koupíte za necelou tisícovku místo původních 2299 korun. Za prozkoumání rozhodně stojí i obchody Marks & Spencer, kde si můžete pořídit průsvitnou halenku ve vintage stylu za sympatické dvě stovky nebo zimní vlněný kabát s vojenskými prvky za 1499 korun.

Všechny kousky, které nás zaujaly, uvidíte ve videu!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Našly jsme pro vás nejlepší kousky ve slevách! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

ZDE sledujte módní seriál Styl od A do Z!