Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Takhle to nosí celebrity!

  • Video se připravuje ...
    17. ledna 2017 | 06:00

    Chcete v letošním roce výrazně změnit svůj vzhled nebo vás jen zajímá, jaké trendy budou vládnout světu vlasů, účesů a barvení? Máme pro vás dobré zprávy! Frčet bude nejen přirozenost, ale i extravagance, takže svůj styl si jistě najde každá z nás. Jaké barvy tedy budou kralovat roku 2017, jsme se zeptaly Romana Šnajdrvinta, školitele a technologa značky L´Oréal Professionnel.

  • Contouring

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Jedním z největších hitů roku 2017 v barvení vlasů bude takzvaný contouring. Podobně jako v líčení jde o techniku, při které se vlasy prosvětlují v délkách a kolem obličeje tak, aby účes co nejvíce lichotil tvaru obličeje a zvýraznil rysy nositelky.

  • Strobbing

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz

    Strobbing je další prosvětlovací technikou, která bude letos hodně v módě. Její největší výhodou je, že sedne opravdu každé ženě, protože vlasy se při ní zesvětlují opět podle obličeje klientky, a nikoliv podle šablony. Tato výhoda je ale současně nevýhodou – pokud toužíte po barvě, která opravdu podtrhne vaše individuální rysy, nesmíte na sobě šetřit a musíte si najít kadeřníka nebo kadeřnici, kteří vědí, co dělají.

  • David Bowie

    Tilda Swinton
    Autor: profimedia.cz

    V účesech se letos stane absolutním hitem takzvaný David Bowie styl pojmenovaný podle slavného zpěváka, který bohužel loni zemřel. Velmi výrazný účes, který si oblíbila například herečka Tilda Swinton, může slušet ženě každé věkové kategorie, jen musí být odvážná a nosit ho s hlavou hrdě vztyčenou.

  • Přirozenost

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz

    I když v barvení bude převládat zesvětlování, v délkách není potřeba, abyste se pouštěla do velkých kontrastů v barvách. Naopak! Do módy se vrací přirozenost a hlavním záměrem momentálně je, abyste odcházela od kadeřníka s takovými vlasy, na kterých nikdo nepozná, že jste se s nimi nenarodila.

  • Netradiční barvy

    Christina Aguilera
    Autor: profimedia.cz

    Přestože na jedné straně bude roku 2017 vládnout přirozenost, nikam se neztratí ani trend barev ve vlasech. Modré, růžové, denim a nejrůznější pastelové barvy ve vlasech jsou stále IN a není důvod se jich vzdávat. Pokud si netroufáte pustit pastelové barvy do všech vlasů, budou perfektně vypadat i na jednotlivých pramenech.

  • Šedivé tóny

    3213940:gallery:true:true

    Nikam nemizí ani trend šedivých vlasů, který se drží na předních žebříčcích už několik let. Jedno o něm ale musíte vědět: dosáhnout šedivých vlasů a udržet je není nic snadného. Vždy mějte na paměti, že snímky, které naleznete na internetu, jsou zpravidla upravené filtrem, který šedivou barvu ještě víc zvýrazní. Proto se nejprve zeptejte kadeřníka, jestli se vaše vlasy pro tento trend hodí, než se pro něj definitivně rozhodnete.

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.