Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Buďte doma stylová! Kupte si hřejivé pyžamo, župany či bačkory

6. ledna 2017 | 06:00

Teď nás pár dnů čekají příjemné podzimní teploty, ale brzy přijdou zase mrazy. Topení na maximum, horký čaj, teplá deka a pohodlné hřejivé oblečení. V tílku a šortkách už budete doma drkotat zuby, a tak jsme pro vás našly stylové, ale samozřejmě i praktické domácí oblečky, huňaté župany i bačkory.

Když po náročném dnu konečně bouchnete dveřmi a jste doma, určitě máte chuť zahodit nepohodlné oblečení a vklouznout do něčeho, v čem vám bude dobře. To, že už vás uvidí jen partner, popřípadě děti, ovšem neznamená, že můžete natáhnout staré vytahané tepláky a tričko s dírou. Pohodlně vám bude i v pěkném domácím oblečení, ve kterém se rozhodně nemusíte stydět otevřít, když zazvoní zvonek. Stejně jako investujete do kalhot, bot nebo spodního prádla, měla byste i do domácího oblečení a pyžam.

Jak už jsme říkaly, základem je, abyste se cítila maximálně pohodlně a vychutnala si volné chvilky. Nejlepší volbou jsou tenké tepláky nebo pyžamové kalhoty s gumou v pase a bavlněné tričko v oblíbené barvě nebo s vtipným obrázkem či nápisem. Když už venku přituhuje, vytáhněte hřejivé bačkory nebo domácí válenky a k televizi se zamotejte do příjemného županu nebo měkoučké mikiny.

Chcete se dozvědět co se nosí v zimě a s čím se do černého určitě netrefíte? ZDE.

Inspiraci najdete v naší fotogalerii!